![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In primul rand nu ai inteles ce am vrut sa spun. In al 2-lea rand exista posibilitatea ca eu sa-l fi citit inaintea ta. In al 3-lea rand se intampla ca raziel sa fie si un personaj dintr-un joc video, dar te-ai intrebat de unde s-au inspirat ei? Oricum ti-a raspuns heaven in locul meu.. Citat:
Eu nu am spus nicaieri nici ca am studiat dogmatica nici ca nu(am zis intr-un post mai vechi ca am citit destule din multe domenii fara a preciza exact), tocmai de aici si presupunerea ta fara sa ai dovezi.Si nu ma contrazic deloc, vroiam sa subliniez in schimb ca nu conteaza daca eu am citit sau nu, ca sunt analfabet ori nu, problema mentionata de mine mai sus nu dispare, chiar daca aproape toti care mi-au raspuns se leaga de diferite aspecte presupuse si astfel sa se distraga atentia de la esenta, deci intrebarea ramane in picioare indiferent de ce fel de persoana sunt eu(Lumea nu dispare cand inchizi ochii). Acum ai priceput? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) |
|
|
|||
|
|||
|
Of,of, mai, mai, ne certam degeaba, argumentele le vroiam la intrebarea aia: daca sunt erori sau nu in biblie? cu existenta lui Dumnezeu este mai complicat...nu mai intru in detalii
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sa ai LUMINA-n suflet!Antonia R |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Cum sa nu fie? vrei sa-ti dau eu cateva zeci de exemple?
|
|
|
|||
|
|||
|
Poate sub logica matematica si asa mai departe, dar Biblia e o capodopera divina care inglobeaza multe straturi de intelesuri duhovnicesti. Ce vezi tu cu ochiul ca fiind erori sau asa ceva, un om induhovnicit vede cu sufletul sau plin de har intelesuri marete, peste imaginatia si mintea noastra.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| atitudinea bisericii fata de violenta in familie | mihaela75 | Reguli in Biserica | 64 | 31.03.2014 07:24:19 |
| Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 08:33:02 |
| Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 |
| Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 20:37:18 |
|
|