.............
Traim pentru noi .... nu pentru Dumnezeu. Traim si odata cu traiul trebuie sa ne pastram credintza in EL. Crezi in ce spun apostolii , crezi in ce spune Sfanta Scriptura , Crezi in cuvantul lui Dumnezeu numai pentru ca te`ai nascut intr-un popor ce crede in aceste lucruri. Daca te`ai fi nascut cu totul in alta parte ai fi crezut poate in spusele lui Allah , Budha , Iehova ...... etc. Crezi pentru ca asta vrei ..... dar fiecare din noi ne punem o mica intrebare in viata .... O fi religia mea cea adevarata? Poate Islamicii sunt cei mai indreptatiti sa creada ca religia lor e cea adevarata , pentru ca e religia cu cei mai multi adepti. Este religia cu cei mai multi adepti care merg in locashurile de inchinaciune si asculta cuvintele Dumnezeului lor. Sau poate ca totul este un basm si Creatorul nostru a fost insasi Evolutia ... o explozie solara sau a unei nove poate. Nu vreau sa fabulez ... nu vreau sa exagerez .... dar vorbele spuse intr`o evanghelie nu iti dau de mancare. Trebuie sa te rogi si sa crezi ..... cate mii de familii credincioase au murit in frig si in foamete rugandu`se unui Dumnezeu ce pare uneori absent ? Nu reneg Dumnezeul parintzilor si stramosilor .... dar cuvintele spuse de un apostol ..... sfant ..... mucenic , nu au dat nimanui de mancare ... nicidecum nu au vindecat bolile. Din miile de credinciosi catolici .... sutele de mii care s-au rugat pentru insanatosire ... un singur copil s-a vindecat "miraculos" si atunci Roma a declarat lucrul asta ca si o MINUNE DUMNEZEIASCA . Minunile adevarate le facem noi oamenii .... le fac doctorii .... le fac cei ce intra in foc si apa pentru a salva un alt suflet. Minunile nu exista ... ci doar vointza si fortitudinea omului. Se spune ca Omul este unealta lui Dumnezeu si EL lucreaza prin noi ..... atunci suntem niste piese de sah asezate strategic .
Nu vreau sa fiu inteles gresit .... Cred intr-Unul Dumnezeu .... dar uneori si arborii cei mai batrani se indoaie in fatza vantului puternic. Am 25 de ani dar sunt satul de viata. O viata ce nici macar nu`si merita acest nume. Pentru mine Terra este Purgatoriul lui Dante .
|