![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca este profesor (fost decan) la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Sibiu.
Nu inteleg de ce ar fi trist. Este trist sa constati ca exista oameni aerisiti la minte, care nu se impiedica de tot felul de prejudecati prostesti? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Se pare ca banuielile se confirma, din pacate.. Citat:
Sau altfel spus, nu o sa ramanem uimiti de profunzimea inaltimilor tale ganditoare doar pentru ca ne consideri prosti. Last edited by AlinB; 01.06.2011 at 11:36:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Am apreciat un "om aerisit la minte, care nu se poticneste in prejudecati prostesti". De unde ati tras cocluzia ca m-am "fudulit" cu "profunzimea inaltimilor" mele ganditoare iar pe dvs. va consider prost?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tocmai recent a fost banat un adventist pe aici, desi partial i-am luat apararea, daca tu ai inceput asa, nu te vad cu multe zile pe aici. Daca n-ai nimic inteligent de spus, mai bine abtine-te, te asigur ca e in interesul tau sau nu-ti cunosti interesul? Respectivul preot, daca este cine cred eu, are si alte convingeri nu prea ortodoxe fiind implicat si intr-o miscare cam controversata desi (partial) sub aripa Bisericii Ortodoxe. El este cel care a luat-o razna si nu Biserica Ortodoxa a carei invatatura o sfideaza facand reclama unui eretic si numindu-l "coleg". Poate coleg dpdv strict intelectual, dar nu il vad pe Sf. Nicolae numindu-l pe Arie coleg. Last edited by AlinB; 02.06.2011 at 12:51:06. |
![]() |
| Tags |
| doamne ajuta |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cartile lui Charles Diehl si alte citate | sophia | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 08.04.2014 02:34:51 |
| Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 18:37:10 |
| Cartile penticostalilor | Neonila | Generalitati | 183 | 30.10.2010 00:55:46 |
| Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 02:20:01 |
| CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 02:00:06 |
|
|