![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Ganduri frante reci si grele
In pamant imi pleaca fruntea. Ochii nu mai vor sa-mi spele Jalea ce-mi cuprinde mintea. Inima imi bate… dar… Doar NIMICUL o patrunde Si imi bate slab si rar… Sufletul ? pierdut!... dar unde?? Jos, in colt vad o icoana, Un Chip bland ce ma priveste. Si imi vine, asa, o toana Sa m-apropii-ncet, hoteste. E prea jos. Sa-L pot vedea La pamant imi plec genunchiul, Ma apropii de podea, Imi aplec incet si trunchiul. In icoana prafuita este EL Sus pe cruce pironit Bland priveste ca un Miel La cei ce L-au rastignit. Doamne ! Stiu cat te-am ranit Cu pacatele-mi prea multe... Iar si iar te-am rastignit, Mii de spini ti-am pus pe frunte. Mainile ti-am pironit, Bratele deschise… care Ne-au cuprins, Hristos iubit, Intr-o trista-nbratisare. Gandurile-mi reci se-aprind, Fruntea-mi arde de durere Pe barbia tremurand Mi se-aduna lacrimi grele. Doamne,inima mi se topeste De pareri de rau si jale Iata-mi sufletul pierdut ! L-am pus Tie la piciore ! Trupul meu incovoiat, Pe covor pacatu-si pune, In genunchi, cutremurat, Intr-o sfanta rugaciune. Lacrima-mi spala obrazul De rusine, de pacat... Curata de tot necazul Sufletul impovarat. Doamne, vreau sa-ti multumesc Insa nu stiu ce sa-ti spun... Dar Tu sti ca Te iubesc Iar eu stiu cat esti de bun ! |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 592 | 14.11.2022 15:08:21 |
| O problema cu un prieten . | Templier Knight | Generalitati | 3 | 12.03.2012 15:01:38 |
| sa ma rog sa-i dea Doamne-Doamne cuiva credinta? | giovaninnaa | Rugaciuni | 14 | 23.09.2011 17:18:24 |
| Alta minune a bunului dumnezeu | ionut12 | Generalitati | 3 | 25.10.2010 16:48:34 |
| Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... | inorog | Arta bisericeasca in general | 4 | 31.01.2010 23:49:41 |
|
|