![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
M-am bucurat cand am luat cunostinta de continutul acestui decret regal. Cred ca este intr-adevar un moment istoric pentru Romania. Acum avem propria noastra casa regala. Nu sunt adeptul unui monarh care provine dintr-o casa regala straina dar un rege din casa regala autohtona mi se pare o solutie mult mai buna decat un derbedeu ales in mod democratic. Mi-ar place sa avem un rege, poate chiar printul Nicolae, nepotul lui regelui Mihai, declarat nu demult principe de Romania.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Comentariul dumneavoastra imi aduce aminte de poza de mai jos, in care osanale puturoase ii erau aduse "marelui voievod de Alba Iulia", "fala tinerimii romane".
|
||||
|
||||
|
foarte bine punctat,Vsovivi.din pacate aceasta este o mare parte din adevarul,care se ascunde.....
Regele este inca al Romaniei.
|
|||
|
|||
|
[quote=horatiu.miron;360546]Un mucos care nici nu e in stare sa vorbeasca corect romaneste. De ce-l doriti in capul tarii? Ce calificari are? E un necunoscut pentru poporul roman, care nu-l va accepta in ruptul capului, presupunand ca monarhia va fi restaurata vreodata - ceea ce nu are cum sa se intample.
Comentariul dumneavoastra imi aduce aminte de poza de mai jos, in care osanale puturoase ii erau aduse "marelui voievod de Alba Iulia", "fala tinerimii romane". S-ar putea sa ai dreptate, Horatiu. In ce priveste partea cu osanalele, m-ai facut sa zambesc. Eu nu am adus osanale nici unui om, NICIODATA.
|
||||
|
||||
|
Nu găsesc nimic greșit în a aduce osanale regilor. Printr-o extensie acceptabilă, nici prințului moștenitor. Anormal este să îi tămâiezi pe președinți, după cum am văzut și vedem că se întâmplă adesea.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Astfel de expresii umorale vă califică pentru poziția unui cucoș împintenat care, de pe tranzistorul de stepă al Armatei Roșii, mai cotcodăcește arii vîșenskiene. Dar pintenii aceștia tătărăști s-ar putea și să vă producă neplăceri la fel de umorale atunci când trebuie să vă ciocniți călcâiele la raport. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| pierduta.. | LadyinBlack | Preotul | 16 | 27.05.2010 01:51:13 |
| Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
| facultatea de drept: o alegere potrivita? | darlik | Generalitati | 4 | 14.09.2008 07:33:50 |
| Crestinism sau islamism - la alegere | Dodi | Botezul | 5 | 26.11.2006 14:10:18 |
|
|