![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sfantul Gheorghe sa-l apere si sa-l intareasca pe robul lui Dumnezeu, Gheorghe !
Cum se simte tatal tau, Traian, care este starea lui de spirit ? Nadezde mare in Mare Mila Domnului ! Cand ma coplesesc toate si nu vad iesire, spun doar atat: "Ca un rob pacatos am gresit, Doamne! Ca un Dumnezeu Bun si Milostiv iarta-ma si-ndura-te de neputintele mele ! Amin ! |
|
|||
|
|||
![]()
tata este in covalescenta dupa operatie; starea lui pare buna
in general (mai sunt momente cind i se face rau); se pare ca rugaciunile au inceput sa lucreze....Multumesc, Doamne ajuta, Traian |
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a Inviat!
tata a inceput de ieri chimeoterapia; este o perioda grea; Doamne ajuta, Traian |
|
||||
|
||||
![]()
Adevarat a inviat! Sa-l ajute Dumnezeu si sa va dea putere si dvs!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne, milostiveste-Te de robula Tau , Gheorghe! |
|
|||
|
|||
![]()
s-a facut o saptamina de cind tata a inceput chimeoterapia;
acum au inceput sa apara efectele secundare, e o perioada mai grea. Doamne ajuta, Traian |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne, ajuta !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este incurajator faptul ca a trecut cu bine de operatie!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Incerc un mic sfat=odata cu tratamentele necesare acestei boli cumplite,familia ar trebui sa se ocupe si de asa -zisa "sanatate sufleteasca"....fara de care cea trupeasca nu se prea poate realiza.In acest sens,ar trebui discutat cu un preot duhovnic,care sa va spuna ce sa faceti ca sa-l ajutati pe cel suferind.Din experienta mea ,va pot spune ca eu am fost sfatuita de un preot deosebit ,sa duc la biserica una din hainele ,pe care le imbraca cel bolnav(in momentul de fata e indicat-un maiou,sau bluza de la o pijama),iar preotul face rugaciuni speciale ptr.cel aflat in suferinta.Doamne Ajuta!!!...multa putere si nadejdie in marea bunatate a Bunului nostru Dumnezeu,a Maicutei Sfinte si a tuturor Sfintilor bine-placuti si cu trecere in fata Lui.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor,ajutor,ajutor. | Andrei_Tudor | Botezul | 17 | 05.05.2012 00:50:58 |
Rugaciune pentru ajutor in casnicie | ioana.ctin | Rugaciuni | 22 | 07.11.2011 14:48:10 |
Cerere pentru rugaciune si ajutor | patinina34 | Rugaciuni | 7 | 18.08.2011 10:53:38 |
Ajutor in rugaciune. | Laurentiu | Rugaciuni | 9 | 31.03.2008 15:29:51 |
Un ajutor, va rog! | alynnna | Generalitati | 49 | 12.02.2008 10:54:48 |
|