![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
de aceasta degringolada a societatii,cred ca trebuie sa raspunda si biserica( fiecare biserica procentual,desigur !)
|
|
|
|||
|
|||
|
mai gardianule fi bun si tu si nu mai zgiria, dute roagate posteste,spovedeste-te ca tot omul,fa o milostenie dupa putere si asteapta sfintele sarbatori cu dragoste si pace.ne bucuram si de mult si de putin multumind si laudind pe Domnul
sarbatori fericite alaturi de cei dragi ai tai.Amin. |
|
|
||||
|
||||
|
[quote=mihaila_alin;354728]mai gardianule fi bun si tu si nu mai zgiria, dute roagate posteste,spovedeste-te ca tot omul,fa o milostenie dupa putere si asteapta sfintele sarbatori cu dragoste si pace.ne bucuram si de mult si de putin multumind si laudind pe Domnul
sarbatori fericite alaturi de cei dragi ai tai.Amin.[/QUOTE Nu este oare Dumnezeu un iubitor de dreptate ??? Ai place lui Dumnezeu ascunzisul si minciuna ,nepasarea si delasarea ??? Ba tocmai in aceste momente Adevarul trebuie spus,si nu trebuie tacut ! Numai Diavolului ai place ascunzisul cald al minciunii,odihna cea dulce a nepasarii si a delasarii,si tacerea fata de nedreptati ! Cristos insusi, nu a venit pe lume pentru a lenevi la umbra unui pom discutand filosofie cu o mana de adepti, ci el s-a implicat activ,denuntand pe marii preoti,conturbandu-le dogmele,cutumele si rosturile ! De aceea a fost urat de marii preoti si condamant la moarte in sinderiu !!! Cristos a fost un revolutionar, si trebuie sa-l urmama si noi ! Nu a adus el sabia ,nu pacea ? |
|
|
||||
|
||||
|
Adoptandu-l pe Cristos ca model suprem, trebuie sa actionam aidoma lui,denuntand miciuna, faradelegea, si iubind duhul adevarului si al dreptatii !!!
Si Cristos s-a legat de preotii din vremea sa,acest lucru aducandu-i de fapt condamnarea ! Nu faptul ca s-a proclamat Fiul lui Dumnezeu, ci faptul ca i-a atacat pe marii preoti,asta i-a adus condamanarea la moarte !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Scurt pe doi. Mi-a spus clar ca evreii PRIN LEGE nu omorau si nu executau pe ci doar zimbeau calmi si ironici si-i trimiteau la plimbare pe numerosii profeti care veneau cu idei din afara comunitatii evreiesti precum Hristos( ei ,evreii asa il considera). |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Autocritica Anca?
Tu poate nu stii ce vorbesti. Teologii, rabinii evrei ne baga in seama pur si simplu din respect pentru alta religie( de care am vorbit mereu) insa nici o clipa nu cred ca Mesia a venit pe pamint, SI ASTA CU DOVEZI CLARE SCRIPTURISTICE, s-a discutat deja insa s-a vorbit logic si cu argumente din scripturi( un element greu de digerat pentru unii) Pentru marii preoti evrei, rabinii, Iisus a fost doar un profet de care ei nici macar nu s-au sinchisit sa consemneze ceva. Ei povestesc cum in acele vremuri profetii din pustie veneau, imi zicea,... stii cum Andrei?...veneau valuri, valuri, si nimeni nu-i prea baga in seama, si de regula plecau mai departe sau se aciuiau pe ici colo in Iudeea, cu cite un grup de ucenici insa scribii lor si istoricii nu au considerat nimic iesit din comun sau denm de consemnat. Asta mi-a spus. |
|
|
|||
|
|||
|
Totuși mă gândesc că nu știm ce credeau oamenii despre securitate la acea vreme. Poate că n-a știut în ce se bagă, sau a intuit ceva, dar nu destul. Plus că s-o fi simțit și amenințat și trebuia să colaboreze. Credeți că pe acea vreme se știa despre comunism ceea ce știm în prezent?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||