![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa-l ajute Dumnezeu si Maicuta Lui! Sa il pomeniti la Sfanta Liturghie si la Sfantul Maslu!
|
|||
|
|||
![]()
va anunt ce s-a mai intimplat; tata s-a trezit dupa operatie si dupa o
perioada de 3 saptamini ar trebui sa inceapa un tratament oncologic; Doamne ajuta, Traian |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa te asculte, Maica Sfanta sa vegheze cu lacrimile ei rugatoare la capataiul robului Domnului, Gheorghe ! Sanatate din suflet ii doresc parintelui tau ! |
|
||||
|
||||
![]()
Am să-l trec pe Gheorghe pe pomelnic ! Mare nădejde să ai că Dumnezeu va face ce este mai bine pentru părintele tău Gheorghe . Doamne miluiește, Doamne miluiește, Doamne miluiește ! Amin!+
|
|||
|
|||
![]()
Doamne miluieste si tamaduieste pe robul tau gheorghe intru lungime de zile.Amin.
|
|
|||
|
|||
![]()
Roaga+te cu credinta si cat mai mult Sf Gheorghe.Si eu am avut operatie si mi au zis sa hotarasc ce fac ,era vorba de operatie la sold,trebuia sa hotarasc ddaca la o singura anestezie vor opera ambele solduri sau doar unul,mi au zis k e periculos la ambele.Dupa discutia asta noaptea am plans si m am rugat sa mi zica Sf Gheorghe ce sa fac,sa mi dea cumva un semn.Am intrat in liftul cu care mergeam spre radiologie si acolo era o iconita a Sfantului.Am considerat un semn k tb sa i las sa opereze ambele solduri.asa am facut si dupa operatie m am simtit extraordinar.Nu ma durea nimic!!!!!!!!Ajuta si Sf Nectarie si Maica Domnului !!!Doamne ajuta!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sfantul Gheorghe sa-l apere si sa-l intareasca pe robul lui Dumnezeu, Gheorghe !
Cum se simte tatal tau, Traian, care este starea lui de spirit ? Nadezde mare in Mare Mila Domnului ! Cand ma coplesesc toate si nu vad iesire, spun doar atat: "Ca un rob pacatos am gresit, Doamne! Ca un Dumnezeu Bun si Milostiv iarta-ma si-ndura-te de neputintele mele ! Amin ! |
|
|||
|
|||
![]()
tata este in covalescenta dupa operatie; starea lui pare buna
in general (mai sunt momente cind i se face rau); se pare ca rugaciunile au inceput sa lucreze....Multumesc, Doamne ajuta, Traian |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor,ajutor,ajutor. | Andrei_Tudor | Botezul | 17 | 05.05.2012 00:50:58 |
Rugaciune pentru ajutor in casnicie | ioana.ctin | Rugaciuni | 22 | 07.11.2011 14:48:10 |
Cerere pentru rugaciune si ajutor | patinina34 | Rugaciuni | 7 | 18.08.2011 10:53:38 |
Ajutor in rugaciune. | Laurentiu | Rugaciuni | 9 | 31.03.2008 15:29:51 |
Un ajutor, va rog! | alynnna | Generalitati | 49 | 12.02.2008 10:54:48 |
|