![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce m-a facut nu te priveste pe tine si nici nu are rost sa iti dau explicatii. Daca doresti ii mai dau sa pape si nu egoului meu. Eu nu sunt suparat pe tine iar ai inteles eronat , tot din cauza egoului.Cat despre unde l-am lasat eu pe Dumnezeu tot pe mine ma priveste. Last edited by Tangun; 03.04.2011 at 03:32:28. |
|
|
||||
|
||||
|
Noica: "Spui ca viata n-are sens? Cu atat mai bine: da-i tu unul!".
Plesu spunea ca "Intrebarea cu privire la sensul vietii nu are decat de castigat de pe urma intarzierii răspunsului. E preferabil sa traiesti indelung, sub febrilitatea intrebarii, decat sub geometria plata a unui raspuns pripit. Cand raspunsul apare prompt in imediata vecinatate a intrebarii, intelepciunea se retrage, ironic, indaratul unei ideologii". |
|
|
||||
|
||||
|
'Dumnezeu este iubire. Gandurile, simtamintele, impulsurile inimii care tind sa spulbere iubirea si sa cultive ura vin de la diavolul. Scrie-ti aceasta in inima si cauta sa pastrezi cu orice pret dragostea. Tine minte: fa tot ceea ce se impotriveste omului trupesc, vechi, pacatos; pune-te toata viata de-a curmezisul faptelor rele. Acesta sa-ti fie scopul vietii si, o data cu el, dobandirea slavei intru Hristos.'
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Pocainta este schimbarea vietii | brandusa | Intrebari utilizatori | 3 | 24.04.2013 20:00:39 |
| Care-i necazul vietii Dvs ,in clipa de fata?..... | lavinia40 | Generalitati | 279 | 24.03.2013 20:18:47 |
| Discretia care pazeste taina vietii duhovnicesti autentice | Adriana Cluj | Calugarul | 3 | 12.03.2012 19:33:52 |
| Care e scopul existentei lui Dumnezeu? | Archaeopteryx | Generalitati | 31 | 22.10.2011 00:09:14 |
| Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 74 | 09.06.2009 13:17:58 |
|
|