Citat:
În prealabil postat de luciand
Crede-ma, am obosit si m-am si plictisit sa tot incerc sa-ti explic.
E clar ca n-ai inteles nimic si nu pricepi nimic. I-ti lipsesc cunostinte elementare si eu nu mai am rabdare cu tine... Du-te, ia o carte (sau mai bine mai multe) si pune-te pe citit. Si lasa clicaiala pe google ca de acolo nu-nveti nimic!
Noapte buna...
|
Tu ce n-ai inteles din postarea 97? Vrei sa-ti traduc ceva?
Nu ai adus niciun argument in aceasta discutie intinsa pe multe pagini. Tu spui ca entropia creste si asta contrazice evolutia care organizeaza materia deci entropia scade.
1) Entropia poate sa si scada in sisteme neinchise asa cum este Pamantul pe seama cresterii entropiei in Soare. Nu era greu de inteles.
2) Nici macar nu ai demonstrat ca entropia chiar scade in cazul aparitiei vietii (sau in sistemele biologice in general). Parerea ta nu are valoare de argument. Adu niste dovezi stiintifice si mai vorbim.
3) Ai ignorat argumentul DOVEDIT ca entropia duce la evolutie si nicidecum nu o contrazice.
4) Te rezumi la atacuri la persoana si crezi ca asta "i-ti" da dreptate.
5) Chiar puteai sa ai bunul simt sa te documentezi macar superficial despre ce vorbesti aiurea.
6) De pe google ai fi putut invata cum se raspunde la un argument. Trebuie doar sa stii ce sa cauti.
7) De ce simti nevoia sa ii intoxici pe altii cu asemenea erori de logica? Chiar ti se pare ok sa-ti pastrezi credinta bazandu-te pe asemenea argumente dovedite drept false? Atat de sincer esti cu tine si cu ceilalti?
8) Noi avem rabdare cu tine. Repetam pana intelegi.