![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Sa va dau si eu un exemplu : asta vara , intr-o duminica ,am avut un accident. Eram doar eu si copiii. Peste 80 km/h ,pierd controlul, intru pe contrasens, incerc sa redresez , nu pot , ies in decor , pe aratura mai exact , ne rostogolim ...iesim pe geam .... Nici o zgarietura , matematic , imposibil... Ce cred eu ( si acum ma trec fiori cand scriu ) : in acele momente Dumnezeu ne-a tinut in brate ! Nu e ceva ce am auzit ...am trait asta ...Toti cei care ne-au vazut se inchinau ...si politistul repeta obsesiv : "Doamna sunteti o norocoasa" , "NU inteleg cum ; accidente la 50,60 km/h au avut capete sparte , sange , ceva , aici..."...
Eu cred ca doar credinta ne-a salvat ! Sa ma contrazica cineva ca Dumnezeu nu exista ! Si inainte credeam insa acum .... Dumnezeu sa ne apere si sa ne ajute ...ca de vorbit ...toata lumea se pricepe.... |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
Despre discriminare | lrina Georgeta | Generalitati | 19 | 27.03.2011 14:11:11 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Este posibila cununia religioasa fara nasi? | Samarineanca | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:07:08 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|