![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar repet: daca tot se tin (eu nu sunt de acord cu ele) orele de religie ar trebui sa-i invete pe copii dragostea, nu ura fata de acei de alte confesiuni. poate cazul este o exceptie, dar asta inseamna ca nu trebuie discutat? nu am inteles niciodata indarjirea BOR de a nu face curat in propria gradina. |
|
||||
|
||||
![]()
Asa este si din pacate nu se va reusi acest lucru decat atunci cand omul va trai iubirea lui Dumnezeu. Pana atunci ce poate impartasi? O dragoste care nu poate sa-i cuprinda pe toti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai ca, in virtutea libertatii de exprimare, profesorul isi depaseste mandatul si isi defuleaza propriile neputinte in fata elevilor. Aici e greseala, iar nu in ora de religie propriu-zisa. Asa cum multi reparatori de televizoare nu sunt buni de reparatori, tot asa multi profesori nu sunt buni de profesori... nu doar de religie, ci de orice alta disciplina. Si , stiind acest adevar, ce sa facem ? Sa nu ne mai trimirem copiii la scoala ? Daca dvs. puteti sa-i invatati pe copiii dvs. despre fundamentele credintei, precum si dragostea crestina, atunci greselile profesorului de religie nu-i vor afecta. Dar daca nu ? |
|
|||
|
|||
![]()
Corect ...Sa nu mai dam vina pe altii ...
Doamne ajuta ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incredibil la ce nivel de indobitocire fanatica s-a ajuns! |
|
|||
|
|||
![]()
Cand e vorba de greselile unui profesor de religie multi se ridica impotriva ,dar la alte materii nimeni nu sare ,chiar daca unii copii mai primesc si cate o palma.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei merg la scoala ca sa invete cit fac 1+1 nu aberatii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde vor ajunge acesti copii ,ma intreb? Cred ca vor fi marcati profund de aceasta educatie sexuala precoce. Copilaria nu va mai fi copilarie. Chiar daca un preot a gresit si sa spunem ca a vorbit cu fanatism ,nu cred ca asta va influenta comportamentul copilului in aceeasi masura cu lectiile de educatie sexuala precoce. Vom vedea mame la 11,12 ani pe bancile scolilor . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mergeti si incercati sa tineti o ora de orice la o clasa de a 8-a dintr-o scoala generala si veti pati mai rau decat profesorul acela. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
Despre discriminare | lrina Georgeta | Generalitati | 19 | 27.03.2011 14:11:11 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Este posibila cununia religioasa fara nasi? | Samarineanca | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:07:08 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|