![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu va inversunati asa.Exista pe lumea asta si prieteni adevarati pe care NU I-AI VAZUT NICIODATA.Oameni care te lasa inmarmurit de ce gest au putut sa faca pentru tine intr-un moment critic.In rest DA,prietenia nu e o posesie a cuiva dezi zici "am " prieteni dar reformulez "le e teama ca relatia cu tine sa nu aibe de suferit"Despre egoism si iubire e cam verificat.Daca un prieten isi gaseste iubirea adevarata se cam retrage cu ea si relatia cu tine nu mai e chiar la fel.Se verifica si cu iubirea de Dumnezeu:din ce e mai mare te cam retragi din lume.
|
|
|
|||
|
|||
|
Prieten nu e cel cu care iti petreci zi de zi si te suni de 100 de ori pentru nimicuri.Prieten e cel care daca il suni dupa 10 ani de viata tihnita si il chemi la un mare necaz sau o mare bucurie vine la tine.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Auzi si tu motiv:"se cam retrage"...si iti spun eu ca problema de fapt este ca "e cam fericit"...:-))) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Invata sa nu aprobi pe cineva daca nu esti de acord si ai retineri vis-a-vis de parerea expusa.Mai bine mai intrebi,mai discuti,te mai gandesti,te mai informezi pana ai o parere clara si apoi ti-o sustii.Chiar daca e opusa celei expuse de cealalta persoana.. Last edited by Melissa; 17.03.2011 at 17:31:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Ghilgames la moatea lui Enkidu:
"Unde este prietenul meu care ucise impreuna cu mine lei?" |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Prieteni? Atat de multa lume si cat de putini oameni.........................
|
|
|
|||
|
|||
|
Si uite oamenii astia adevarati or fi si ei prietenii cuiva,nu?Daca cel pe care l-au ajutat este si el OM ADEVARAT nu crezi ca s-a legat o prietenie pe viata?Numai ca sunt din ce in ce mai rare la asta chiar ca-ti dau dreptate.Uite acuma si eu vroiam sa-ti pun aici o floare da nu stiu cum sa fac.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
PS- cand scrii, ai in dreapta lista cu emoticoanele si nu stii cum sa pui trandafirul sau nu ai lista?In primul caz, pui cursorul unde doresti trandafirul si apoi il cauti in lista din dreapta si dai un click pe el si gata, e la locul dorit.In al doilea caz, trebuie sa-ti faci setarile din "Optiunile utilizatorului".Daca nu te descurci,scrie-mi pe privat si-ti voi explica . |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Prietenie | ovidiu b. | Generalitati | 30 | 14.05.2012 15:50:55 |
| Renuntarea la prietenie | IonelaC | Generalitati | 20 | 23.06.2011 19:54:32 |
| cu dragoste si prietenie | catalin_ | Secte si culte | 20 | 21.05.2010 15:13:33 |
| prietenie | aida975 | Umanitare | 10 | 14.02.2010 03:12:08 |
| Despre prietenie si dragoste | 14carol06 | Generalitati | 17 | 16.02.2009 00:22:45 |
|
|