Eu de cand am plecat din tara,dupa un timp am inceput sa am probleme cu posturile:daca reuseam sa tin post de bucate atunci in mod neasteptat ma certam cu cineva la serviciu,intamplare care ma tulbura peste masura si ma suparam in sinea mea caci ce rost mai are sa tin postul daca ma cert cu oamenii?daca era liniste si pace la serviciu,nu mai rezistam de foame si tot ce gaseam in cale sa mananc avea ceva de dulce in compozitie...ce sa spun,o lupta foarte mare
Si ca sa pun cireasa pe tort,ocupatia mea este aceea de asistent manager intr-un restaurant...toata ziua umblu printre mancare,inspectez mancare,alimente ,uneori trebuie sa le gust,asa ca posturile au ajuns cosmarul meu.
Abia ce mi-am revenit putin si cu ceva efort am reusit sa impun ca zile de post miercurile si vinerile(zile in care in continuare ma razboiesc cu intamplari negative,piedici,neplaceri),deci abia ce cu chiu cu vai ma chinui sa tin miercurile si vinerile,ca acum a venit Postul Mare si imi este groaza cu adevarat,deoarece nu ma vad in stare sa rezist postului alimentar
Aveti ceva idei sau remedii pt cum sa poti rezista postului aflandu-te printre mancare si mirosuri imbietoare??