![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
am citit toate indemnurile scrise de voi, v-am citit parerile si gandurile si va multumesc de sprijinul acordat.
ceea ce cred eu, facandu-mi lista :)), este ca nu am vointa, nu exista scanteia. Cu 5 ani in urma, momentul in care eu si sotia mea ne-am inceput relatia a fost urmatorul: existau paiele, existau chibritele, existau oameni care puteau sa le aprinda dar......nu exista scanteia care sa aprinda focul dragostei. Asa si aici, exista si rugaciune (cat de cat :)), exista si gandul meu de a intra pe o cale buna dar........nu exista vointa, scanteia pentru a aprinde focul de Dumnezeu si de mine ca om. Sper ca aceasta scanteie, caci altfel nu stiu ce o sa ma fac. Inca odata multumiri pe aceasta cale, tuturor celor care mi-ai scris si m-au indrumat spre o cale mai buna. Sa va ajute Dumnezeu sa realizati numai lucruri placute Lui si ajutatoare voua. |
|
|
|||
|
|||
|
Până nu va gusta omul din moarte nu va crede și va mânca din femeia nemulțumită ca dintr-o troacă de porci: desfrânarea pântecului, crezându-se stăpân, stăpânul bârfelor, stăpânul inelelor ,cerceilor și vițelului de bal-aur.
Nu aștepta ca să vie fulgerul și să-ți dea foc la casa ta plină de paiele din ochii altora așezate căpiță în jurul bârnei din ochihulul propriu și personalacom! Ți-am zis cum ce să începi fără ca să te plictisești: mulțumește Domnului oridecâteori mănânci și pentru toate, mai ales pentru necazuri și umilințe, e cel mai simplu și eficient, iar voința care biruie neputința vine prin stăruința după ascultare... de la Duhul Sfânt vine voința, căci omul e neputincios și mândru dar Duhul este osârduitor spre desăvârșire, și Domnul va spulbera și pântecele și mâncarea, căci pântecele e pentru mâncare și mâncarea pentru pântece. Last edited by vsovivi; 02.03.2011 at 10:03:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Simplu. Gaseste-ti pe cineva care sa stea cu tine tot timpul si sa te bata cand vrei sa mananci. :D As vrea si eu asa ceva :P Eu nu am probleme cu mancarea dar am altele mai rele cred.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mancarea de post care INGRASA. | AndreiM | Postul | 132 | 03.01.2018 10:22:41 |
| Mancarea calugarilor | alexdu | Generalitati | 34 | 01.03.2011 14:06:37 |
| Marele dom ortodox din Bacau! | Legionarul | Generalitati | 1 | 12.01.2011 13:27:28 |
| Sfantul si Marele Mir | Paisie Aghioritul | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 30.03.2010 17:33:36 |
| mancarea in post este rugaciunea.atentie | yulyan | Generalitati | 0 | 15.11.2007 15:54:23 |
|
|