![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Discutia pe subiectul asta a ajuns la culmi de hilaritate inimaginabile :D Pantalonii si zonele erogene, tiganci care poarta fuste decente dar stropesc cu laptele propriu, citate lungi din Scriptura, avva Filothei...
|
|||
|
|||
|
Citat:
:=)))
|
||||
|
||||
|
Da, dar sa fie pantaloni din aia decenti, larguti, grosuti, sa tina bine, si nu cu șliț, să nu care cumva să pară că e un bărbat zăcând în șanț.
|
|||
|
|||
|
Din respect pentru Ciresica pe care "o mananca" si-n calcaie,propun fusta-pantalon ( cea care are cusaturile dintre picioare, muuult mai jos de ..."zona crepusculara"...)!!!!
Last edited by Melissa; 02.03.2011 at 01:41:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Ar trebui sa discutam, ce ne ispiteste pe noi la barbati.
Deci, dupa cine si de ce intoarcem capul,sau discret,privirea? Daca discutam doar de aparitiile masculine din biserica, eu mentionez ca nu retin sa-mi fi atras atentia vreo prezenta masculina.Poate pentru ca atunci cand intru in biserica, dispare totul in jur.Raman doar eu si El. Se intampla insa prin curtea manastirilor, unde mai apare cate un "Brad Pitt" in trecere,grabit si foarte curios sa scaneze tot ce misca-n jur. Deci da, eu recunosc, ca uneori imi adun privirile raspandite obraznic pe prezentze "holiudiene"..:-))) Nu cred ca neaparat parfumul sau pantalonul, sau camasa, sau firma, sau pantoful, imi fura momente vizuale, ci mai degraba dezinvoltura cu care sunt purtate si chipul/trupul frumos...Aerul acela degajat ,atitudinea ce denota siguranta de sine.. Deci domnilor, purtati cu umilinta vestimentatia, ca sa nu sariti in ochi...in ochii mei..:-)) si-a altor femei care apreciaza frumosul in toate formele de manifestare a lui! |
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Deci nu cred ca e o regula. Acelasi lucru se poate spune si in cazul baietilor cu privire la fete... Citat:
Citat:
Am si eu pacatele mele pana la urma.Citat:
Citat:
Last edited by Raoul; 02.03.2011 at 02:43:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu-ti schimbi poza de la avatar ,daca tot ai aparut pe topicul asta..??:-))
Sa te asortezi cu conversatia:-)) Citat:
Ci vorbim despre ce NU DORIM de la barbatii din jur..!!:-))Despre ce ne-ar putea ispiti, adica ce ne-ar putea face sa cadem in pacat, mai presus de voia noastra..cu privirea,cu gandul.. Deci daca acum te simti ratacit aici, te invit sa revii in 8 martie, cu poza schimbata! :-))) Cred ca deja esti familiarizat cu veselia mea , de aceea imi si permit sa glumesc cu tine...mai frumosule mai! Last edited by Melissa; 02.03.2011 at 02:50:18. |
|
|
|||
|
|||
|
:))) esti teribila.sa ai liniste sufleteasca
|
|
|
|||
|
|||
|
E normal sa se gateasca femeile, asa sunt ele. Atata timp cat nu exagereaza. Depinde de unde vede limita fiecare. Moda actuala e foarte porcoasa ca sa spun asa. Si mi se pare cam stupida, inloc sa fie ceva inteligent. Adevarul e ca si femeilor le place sa se dezbrace, si noua ne place sa ne uitam si dam vina unii pe altii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ps. AM GLUMIT...sau poate nu? pps. Dragi baieti, noi "fetele" totusi va iubim! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Barbatul, capul femeii? | Traditie | Nunta | 426 | 07.11.2011 20:45:03 |
| Ispitele postului | heaven | Postul | 17 | 11.03.2011 11:46:50 |
| De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 23:43:21 |
| Ispitele dupa spovedanie | Elena78 | Pocainta | 8 | 29.10.2009 18:40:59 |
|
|