![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Unde este decenta si dorinta de-a nu sminti barbatii? Dvs. credeti ca 5 straturi de fuste pana-n pamant sunt garantul decentei si-al smereniei...?
|
||||
|
||||
|
Citat:
Era vorba de imbracaminte in primul rand si nu de modul lor de a protesta. Asa ne putem lega de materialul folosit, gradul de transparenta, cat este de stramta si tot asa... Fusta nu este garantia decentei, degeaba ai fusta lunga daca stai beata in sant cu fusta-n cap. Insa, purtata de persoane responsabile reprezinta o dovada de smerenie si decenta.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Discutia pe subiectul asta a ajuns la culmi de hilaritate inimaginabile :D Pantalonii si zonele erogene, tiganci care poarta fuste decente dar stropesc cu laptele propriu, citate lungi din Scriptura, avva Filothei...
|
|||
|
|||
|
Citat:
:=)))
|
||||
|
||||
|
Da, dar sa fie pantaloni din aia decenti, larguti, grosuti, sa tina bine, si nu cu șliț, să nu care cumva să pară că e un bărbat zăcând în șanț.
|
|||
|
|||
|
Din respect pentru Ciresica pe care "o mananca" si-n calcaie,propun fusta-pantalon ( cea care are cusaturile dintre picioare, muuult mai jos de ..."zona crepusculara"...)!!!!
Last edited by Melissa; 02.03.2011 at 01:41:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Ar trebui sa discutam, ce ne ispiteste pe noi la barbati.
Deci, dupa cine si de ce intoarcem capul,sau discret,privirea? Daca discutam doar de aparitiile masculine din biserica, eu mentionez ca nu retin sa-mi fi atras atentia vreo prezenta masculina.Poate pentru ca atunci cand intru in biserica, dispare totul in jur.Raman doar eu si El. Se intampla insa prin curtea manastirilor, unde mai apare cate un "Brad Pitt" in trecere,grabit si foarte curios sa scaneze tot ce misca-n jur. Deci da, eu recunosc, ca uneori imi adun privirile raspandite obraznic pe prezentze "holiudiene"..:-))) Nu cred ca neaparat parfumul sau pantalonul, sau camasa, sau firma, sau pantoful, imi fura momente vizuale, ci mai degraba dezinvoltura cu care sunt purtate si chipul/trupul frumos...Aerul acela degajat ,atitudinea ce denota siguranta de sine.. Deci domnilor, purtati cu umilinta vestimentatia, ca sa nu sariti in ochi...in ochii mei..:-)) si-a altor femei care apreciaza frumosul in toate formele de manifestare a lui! |
|
|
|||
|
|||
|
:))) esti teribila.sa ai liniste sufleteasca
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Opinia lui nu contravine opiniei BO. Era vorba de responsabilitatea si decenta cu care trebuie purtata o fusta!
|
|||
|
|||
|
Vorbeam despre barbati si cu ce anume ar putea sa suceasca ei mintile femeilor.Si as spune ca prin nimic special."Doar" de barbatie adica sa fie un barbat puternic,hotarat,nu prea "aranjat" dar curat,fara cochetarii fie ele chiar si subtile si nici macar un gram de after shave si este de ajuns.Acesti barbati au si in momentele de mare modestie,de smerenie o forta interioara care nu exclude sensibilitatea si care se simte si fara sa privesti.Ca si feminitatea naturala sau gingasia desavarsita a unor femei care nu se pot ascunde sub nici un fel de haine si suceste privirile si mintile barbatilor mult mai tare decat o fusta scurta sau un decolteu adanc.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Barbatul, capul femeii? | Traditie | Nunta | 426 | 07.11.2011 20:45:03 |
| Ispitele postului | heaven | Postul | 17 | 11.03.2011 11:46:50 |
| De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 23:43:21 |
| Ispitele dupa spovedanie | Elena78 | Pocainta | 8 | 29.10.2009 18:40:59 |
|
|