![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Va multumesc din suflet pentru frumoasele rugaciuni inaltate in memoria tatalui meu, nici nu stiti ce mare bucurie mi-ati facut!
Azi l-am condus pe ultimul drum si am asistat la o slujba de inmormantare cum de mult nu am vazut. Am crezut ca fiind batran si fiindca afara ningea si era tare frig, parintele se va grabi cu slujba dar am fost impresionata cat de frumos a slujit si a dat povete demne oricarui crestin. Da, sambata voi fi prezenta la slujba de pomenire a celor adormiti, tocmai pentru a-l ajuta sa treaca cat mai usor prin vamile vazduhului.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
CONTINUAREA Rugăciune de pocăință către Domnul Hristos- a Sf Ioan Gură de Aur | MirelaL | Rugaciuni | 0 | 28.02.2009 22:23:23 |
Rugăciune de pocăință către Domnul Hristos- a Sf Ioan Gură de Aur | MirelaL | Rugaciuni | 0 | 28.02.2009 22:15:47 |
Alexandr (53) a decedat: va rog, rugati-va pt. el! | Alina-Ana_Truta | Umanitare | 4 | 03.10.2007 16:04:20 |
|