Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2011, 18:43:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Ideile lui Valeriu Gafencu, in inchisoarea de la Aiud, au fost impartasite si de ceilalti pe care i-am mentionat deja, inclusiv de Parintele Arsenie Papacioc, care ii considera pe toti egali, dupa cum, de asemenea, am citat.
Nu incercati sa-mi spicuiti cuvintele.
Aratati-mi va rog, din cele scrise, daca exista undeva o tendinta de a sustine fanatismul antisemitist???

Reciteste-ti mesajul cu care ai deschis acest topic.

Nu e vorba despre acesti oameni si idealul crestin ci despre legionari si idealul legionar, normele lor, etc. o tentativa de spalare a fenomenului legionar care s-a dovedit CLAR un rateu atat dpdv istoric cat si crestin, spalare care se incearca din prisma unor oameni care au biruit prin perspectiva educatiei crestine NU a idealurilor legionare, poate frumoase pe hartie (pana la un punct) dar puse ingrozitor in practica.

De asta ziceam ca multi traiesc o confuzie tragica intre cele doua.

Prin astfel de confuzii, nu legionarismul devine mai stralucitor, ci viata crestina a acestor oameni sunt impinse spre un derizoriu politic.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42