Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
No amu mesajul tau se aseamana cu a imparatului austriei cind era intrun virf de deal cu belvedere la noi in ardeal,in vremuri de memorie il intreaba pe un servitor:cine locuieste in acel sat[facea referire la satul meu natal]servitorul ii raspunde:romani,la care imparatul zice:Pacat.Oare nu esti si tu de vita austriaca cumva?
|
Nu-s de vitza austriaca, dar ii dau dreptate la-mparat.Il inteleg!

(glumesc)
Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
facind referire la moldoveni.
|
La o maternitate au nascut o ardeleanca,o moldoveanca si o negresa.Vine medicul si spune taticilor: "am o veste buna si una rea,cu care sa incep?"..."Cu vestea buna!"-raspund taticii in cor."Eeeeiiii,toti 3 aveti baieti!"....Bucurie mare,tipete de veselie,etc..."si vestea rea?"..."Pai vestea rea este ca moasele au incurcat copiii si nu mai stim care a cui este.Dar propun sa veniti toti 3, sa vedeti nou-nascutii si sa alegeti care credeti ca e al vostru."..Ok...merg cu totii si se pun de acord, ca primul care alege sa fie ardeleanul,pt ca sotia lui nascuse prima.Se uita ardeleanul la baieti ( 2 albi si 1 negru),se tot uita,se scarpina in cap, se da un pas inapoi, se uita din nou...si intr-un final, ia copilul negru in brate si zice "ASTA-I AL MEU!"....Sar ceilalti cu gura pe el "Ce ai mah, esti nebun?Nu vezi ca- i negru???"...La care ardeleanu zice raspicat "Apoi mai bine negru, decat moldovean!"...
PS- nu am personal nimic cu ungurii,daramite cu romanii ,fie ei si moldoveni.

Fiecare zona are plusurile si minusurile ei.(dar parca in Moldova sunt mai multe minusuri

- te tachinez )