![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu cred exact opusul si am pretentia ca am cercetat-o si inca mai astept raspunsuri la problemele ridicate. Probabil ca pe masura ce veti cerceta si dvs. chestiunea veti putea raspunde la ele. Citat:
La fel de inutil este si cel actual impotriva "gripei porcine". Care este pana la urma pozitia in privinta vaccinarilor la copii, pentru ca materialele prezentate erau impotriva oricarui fel de vaccinare? Citat:
Dumnezeu nu trage pe nimeni cu forta din ratacire. Daca cuiva ii place sa rataceasca si gaseste placere in asta.. Sigur ca nu ma astept sa aveti o gandire bazata pe argumente. Sunteti in faza credulitatii totale si neconditionate dictate de comoditatea ratiunii care prefera sa mearga pe linia autoritatii si nu cea a investigatiei. Nu e deloc un lucru rar intalnit la noi ba chiar dimpotriva, de asta suntem si un popor asa usor de guvernat chiar si impotriva propriului interes. Citat:
Imi para rau ca nu puteti tine pasul, insa daca ati incepe sa procesati ceea ce spun altii inainte sa mai spuneti si altora ca mare adevar poate lucrurile ar sta altfel. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|