![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
vezi ca aicea nu este cenaclu de birfa asupra lui colaps de nu va muiati am sa cer adminului sa va baneze.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai Aline, daca esti ardelean asa cum declari, fi ardelean atunci.Daca faci o observatie Cristinei, fa-o priteneste,corect,civilizat,frumos.Folosesti expresia "de nu va muiati", care nu indeamna la ascultare ci la mistocareala.Apoi spui "cer adminului", ca si cand adminul e majordomul tau.Poate il rogi pe admin sau ii sugerezi,etc...Si nu te supara,daca tot il admiri pe Colaps, fa-o direct,nu te folosi de altii ca sa-ti afirmi afinitatea.In alta ordine de idei, la cat e plin forumul de remarci deplasate, chiar nu inteleg de ce te-ai luat de Cristina,care a spus un lucru pe care toata lumea il stie : DIFERENTA INTRE ARDEAL SI MOLDOVA, e ca de la cer la pamant!Ea fiind in Bistrita,simte asta foarte bine.Si pana la urma, si-a exprimat o parere.Care-i problema?
Last edited by Melissa; 14.02.2011 at 16:18:54. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
bucura-te tare.
domnul cu noi.Amin. |
|
|
|||
|
|||
|
Mihaila Alin....NU ARE legatura dialogul tau cu Melissa....regret daca asa a sunat !
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
mutumesc de observatie. domnul cu tine.Amin. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Referitor la moldoveni, ador Moldova, pacat ca este locuita! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Îmi place însă atitudinea ta tolerantă cu proprii frați români (ce să mai zic de străini, cred că i-ai ucide). Sau ce să mai înțeleg din: "ador Moldova, pacat ca este locuita!"
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
PS-si fi onest si recunoaste ca ai avut o exprimare extremista in acel mesaj referitor la unguri |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|