![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ceaiul, izolarea și repausul la pat sunt măsurile care, dacă ar fi adoptate, ar fi suficiente. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cu titlu de ilustrare, vă amintesc că, timp de secole, medicii, pesemne în urma unor studii și cercetări, recomandau alimentarea la sân a copiilor. Dar, în anii 60 și 70, probabil că în urma altor studii și cercetări, clamau superioritatea formulelor (laptelui praf). Astăzi, pendulul a ajuns de unde a plecat: mainstream-ul medical recomandă din nou, în baza altor studii (dacă nu cumva aceleași revizuite) alimentarea la sân. După cum vedeți, medicina este mult mai puțin obiectivă decât vă place să credeți. La urma urmei, cum ar putea fi altfel ? Este o artă făcută de oameni pentru alți oameni, iar oamenii sunt tot ce poate fi mai subiectiv.
|
|||||||||||
|
|||||||||||
|
Citat:
Ea a lasat stiinta sa-si urmeze cursul, din cate stiu. In ceea ce priveste Biserica Catolica a devenit notorie prin tentativele de a fixa cursul stiintei, si este unul din elementele care a alimentat pozitia unor grupari care vor sa plaseze stiinta pe curs de coliziune cu credinta, ceea ce in realitate nu tine de stiinta. Citat:
Citat:
Pentru ca de articolul dvs. era vorba in definitiv. In orice caz, generic vorbind, poti vindeca multi oameni de boala X si din cauza asta sa ai impresia ca esti o autoritate absoluta in medicina si pe toate celelalte planuri, ceea ce se poate dovedi tragic de gresit. Citat:
A prezenta o cifra, la prima vedere f. mare, fara a o detalia si a o raporta la nimic (cum am explicat deja in postul precedent), sarind rapid la concluzii, asa cum ati facut-o dumneavoastra este o astfel de incercare de manipulare. Citat:
Nu au avut pat, ceai sau mamici? Citat:
E strict o chestiune de idei - tineti minte lucrul asta daca totusi impingeti discutia mai departe in acest sens. Citat:
Este probabil vorba de victime ale VPO la care intre timp s-a renuntat in cea mai mare parte. Si da, nu este singura eroare vaccinala sau medicala. Apropo, dvs. ati auzit de accidente de masina? Mai mergeti cu masina? 2. Vaccinarile si studiile in aceasta directie au existat inainte sa apara studiile marca "SmithKline Laboratories". Citati macar trei studii care sa arate ca vaccinarea in general nu da rezultate. Sau sunteti si dvs. adeptul teoriilor conspiratiei conform carora doctorii care ar face studii in acest sens mor subit in accidente de masina? 3. Faptul ca aveti aceasta atitudine, asa cum am mai scris cineva mai inainte, pentru ca faceti parte dintr-o generatie de medici care nu s-a confruntat cu epidemiile, cred va jigneste GRAV inteligenta. Citat:
Așa ați ajuns la vorba mea: până la urmă e chestie de credință. În cazul dv, nu vă rămâne decât să credeți, mai departe, în beneficiile minunate pentru sănătate pe care le aduce vaccinarea. Citat:
Si ghiciti ce, cam toate au facut-o la modul cel mai lamentabil. Citat:
Mama s-ar putea sa nu fi cunoscut boala in cauza dar copilul se poate confrunta cu ea. Apropo, considerati ca variola a disparut de la sine, fara nici o legatura cu vaccinarea? Citat:
Daca ati observat, v-am cerut argumente si desi la prima vedere se pare ca aveti cu duiumul, la o analiza atenta..lipsesc cu desavarsire. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|