Citat:
În prealabil postat de OmuBun
dincolo de inocenta e alunecare.....
Frumoasa semnatura ai si stii ca am apreciat-o de la inceput, mai ales fiindca a fost semnatura mea cu multi ani in urma si facusem din din ea o adevarata filozofie de viata. Tu se pare ca ti-ai insusit-o fara prea multa bataie de cap. Nu te juca cu vorbele ca nu de judecata si de iertare e vorba, ci de faptul ca... dincolo de inocenta este o continua alunecare. Iar fare veghea cea de toate zilele, riscam sa-i invatam si pe ceilalti cai bine si ce-i rau!
|
Sa fiu iertata OM BUN....dar in privat mi-ai scris ca mi-as fi insusit semnatura ta...Si n-ai avut dreptate.....Acum zici din nou ....Sa ma ierti....dar o folosesc de aprox 10-12 ani....si altfel exprimata am gasit-o si la un literat...care semna Lukas..si pe care l-am cunoscut destul de bine...Deci...te rog eu frumos...nu ataca , ca n-ai efectiv acoperire....Crede-ma...n-am nici un interes....
ps.....lasa-mi te rog eu mie esenta interpretarii mele....pt inocenta...cat despre alunecare...fiecare o "incearca", important e sa reusim sa ne pastram inocenta.....