![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Flyboy, nu mai pune la inima tot ce auzi si pastreaza margaritarele pentru tine si pentru cei apropiati tie. Forumul e un loc unde deseori margaritarele sunt calcate in picioare. Oricum, citind ceea ce scrieti voi aici, cine a trebuit sa inteleaga ceva a inteles. Iar cine nu a inteles nici nu va intelege! Mergi inainte cu Dumnezeu caci El se ingrijeste de ai Lui. Si daca Iisus a fost vorbit de rau, scuipat si numit drac, asa se va intampla si cu cei ce il urmeaza. De aceea, cand trecem pe aici e bine sa ne amintim :
"Aduceți-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, și pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, și pe al vostru îl vor păzi." [Ioan 15:20] Multa binecuvantare si tie si Iulitei si multumesc lui Dumnezeu pentru pacea pe care ati gasit-o fiecare. Numai aveti grija sa o si pastrati si sa nu v-o stricati lovind unul intr-altul.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? | tigerAvalo9 | Generalitati | 53 | 30.08.2017 11:36:24 |
Despre parintele Cristian Pomohaci | mela me | Generalitati | 85 | 30.04.2013 18:51:43 |
A murit Cristian Paturca | antiecumenism | Generalitati | 43 | 26.01.2011 20:26:11 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
|