Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2011, 21:04:10
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit salut,cristiboss56

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Dragă Miron, dacă tot spui că e o simplă formalitate această căsătorie a lor, nu văd rostul acestei încrâncenări a lor de a obține legalizarea actului în sine ? Doar pentru un petic de hârtie ? Apoi, să ști că normalitatea se mai impune și cu forța atunci când există pericolul ca ea să fie nesocotită . Firescul , normalul unei relații este cel dintre o femeie și un bărbat ! Sper că nu ai obiecții în privința asta . Mă întreb atunci dacă e normal ca anormalul să fie amestecat sau considerat cel puțin egal cu normalul ( am făcut aici un mic joc de cuvinte fără inspirație, dar l-am făcut ) . Toate bune ție !
cristi,homosexualitatea si lesbianismul sunt placerea simturilor,a carnii.daca procreerea era data si inafara cuplului barbat+femeie atunci aveam copii din toate partile.daca homo si lesbi doresc copii sa-i creasca pe ai lor,in vecii vecilor nu au drepturi ca si cuplul barbat+femeie.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Alcoholul si consecintele lui ory Generalitati 15 17.09.2010 14:13:29
Pacatul - si consecintele lui? s_snape Generalitati 14 09.05.2009 15:37:11
U.E.vrea a legifera casatoriilor intre homosexuali Pannihis Stiri, actualitati, anunturi 24 17.06.2008 16:22:38
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA Iustin44 Generalitati 22 20.11.2007 13:49:37