Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
a primit multe masinii de pietri in cap pina acuma,totul a plecat din momentul cind parintele a invitat un pastor penticostal sa tina o cuvintare in sf.biserica din Mosuni.am vazut filmuletul in care pstorul vorbea, toata asistenta impreuna cu preotul plingeau si slaveau pe Dumnezeu.am vazut comentarii la filmulet, in care penticostalii recunosteau ca: ortodocsii ne-au luat-o inainte,totul era traire autentica.astea sunt concluziile mele si astept sa vina roabele cu pietre si pt.mine
|
Frate, Alin! Eu iti inteleg "trairea", pentru ca si eu am fost inselata, personal, de aceasta "traire", numai ca trairea care o ai tu si care am avut-o eu, si altii, nu-i de la Dumnezeu, ci de la diavol. Si ti-o spun din experienta personala si cu gust amar. Eram la inceput de drum duhovnicesc, si ceea ce am reusit mai mult sa citesc, inainte de asta, au fost cartile Parintelui Arsenie Boca si Parintelui Ilie Cleopa, altceva nu-mi mai amintesc sa fi citit, spre rusinea mea. Si am ramas placut impresionata de cum Parintele Arsenie Boca stia ce gandesti, ce-ai facut si ce-o sa fie. Dar, SUBLINIEZ: mintea mea a facut o mare confuzie intre Parintele Arsenie Boca si Parintele Pomohaci, si anume: de a crede ca Pr. Pomohaci ("vazator cu duhul") este asemenea Pr. Arsenie Boca. Nici vorba!! Nici nu se poate discuta, ca nu e cazul: distanta de la cer la pamant, aparte faptul ca amandoi aveau harul Preotiei! Dar vreau sa-ti spun frateste, ca, cu timpul, multumesc Domnului , mi-am dat seama ca eram credula si naiva si nu, CREDINCIOASA. Si nici acum nu ma numesc, credincioasa ci doar INDRAZNESC.De aceea, te indemn frateste, roaga-te lui Dumnezeu sa te lumineze cu acest preot si cerceteaza bine Sf. Scriptura si vei constata, tu singur, ca ceea ce face Pr. Pomohaci, nu e lucru curat. Dumnezeu sa-l lumineze pe acest parinte sa-si dea seama ca e inselat de diavol, si pana cand isi va da seama, cercetati fratilor bine inainte, de a va increde in astfel de "arie", ca dupa aceea n-o sa mai stiti cum sa iesiti din legatura diavolului. Nu va spun sa ma credeti pe mine si nici nu vreau, ci atat va indem: folositi-va mintea si cercetati bine, ceea ce ne indeamna si Hristos.
"Cercetați Scripturile, că socotiți că în ele aveți viață veșnică. Și acelea sunt care mărturisesc despre Mine. " (Ioan 5:39)
"Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume. " ( I Ioan 4:1)
Doamne ajuta si multa intelepciune!