![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu moartea ca fenomen e de speriat, ci ce este dupa moarte.
Eu nu stiu daca am sa fiu vreodata pregatita de moarte, ca sa fiu asa ar trebui sa am in spate un bagaj extraordinar de mare de fapte de credinta, si nu unul de pacate. Cum ziceai marii duhovnici: sa ne gandim la moarte si sa mergem in cimitir ca nu vom mai pacatui niciodata...
|
|||
|
|||
|
Ce sa facem daca am murit???? Poi daca suntem morti noi nu mai putem face nimic , doar cei vii pentru noi, nu?!
|
|
|
||||
|
||||
|
De noi insine si cu ajutorul nemijlocit a lui Dumnezeu atarna felul moretii noastre , noi putand sa o facem frumoasa sau cumplita , dupa cum vom fi indeplinit poruncile lui Hristos ! " Fiti gata in tot ceasul de moarte , pocaiti-va si credeti in Evanghelie ". Sa nu uitam , si sa repetam mereu in minte cele scrise si in Psalmul 33 :" Moartea pacatosului este cumplita ". Oricum , gandul la moarte ne tine in trezie , si dupa parea mea e cel mai bun gand posibil , un gand ce inlatura imediat orice gand viclean si fara rost ! ( * In titlu se va citi , corect :" Nebunule , intru aceasta noapte ti se va cere sufletul tau " )
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 31.01.2011 at 13:02:04. |
|
|
|||
|
|||
|
..nu ma sperie moartea ci..vesnicia ei....a scris parca cineva odata...
|
|
|
||||
|
||||
|
Acum , daca moartea ar fi precum somnul profund , in care nu visezi si nu simti nimic , ar mai fi ceva , dar vesnicia in lipsa comuniunii cu Dumnezeu , e cea ce intradevar ne sperie ! Unde nu-i Lumina , e intuneric , e frig si groaza , e lipsa insasi a Perspectivei , e haos , ratacire fara margini . . . ! Dumnezeu sa ne fereasca de asa ceva ! ! !
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... | pacatoasa | Vrajitoria | 215 | 30.12.2017 23:11:59 |
| Dreptul de a muri linistit acasa | cozia | Eutanasia | 46 | 01.12.2014 16:58:13 |
| Si-a castigat in instanta dreptul de a muri ! | cristiboss56 | Eutanasia | 25 | 02.03.2011 15:12:43 |
| Ce ai face daca ai afla ca peste 3 zile vei muri? | alexdu | Generalitati | 50 | 31.12.2010 13:14:14 |
|
|