Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2011, 09:19:28
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de VladCat Vezi mesajul
mi-a venit destul de greu sa ma hotarasc sa scriu postul asta, parte din orgoliu (ca sa vezi la ce cote ajunge uneori), parte datorita faptului ca oamenii cer in general aici ruga celorlalti atunci cand le sunt rudele bolnave sau cand le moare cineva...adica in situatii mult mai grave decat a mea....cert este ca am cazut in deznadejde si desi rational ma lupt cu aceasta stare fortele interioare sunt extrem de reduse...sunt convins ca daca cei care citesc threadul I-ar spune Lui cateva cuvinte in care sa il roage sa ma ajute as depasi incercarea asta mult mai repede.....va multumesc frumos.
Fii tare si macar un graunte de credinta sa ai... si incredere ca nu te lasa Dumnezeu la greu. Doamne ajuta !
Reply With Quote
Vechi 21.01.2011, 10:59:18
Crestin_Simona
Guest

Implicit Psalmul 17

Iubi-Te-voi Doamne, vârtutea mea. Domnul este întărirea mea și scăparea mea și izbăvitorul meu,
Dumnezeul meu, ajutorul meu și voi nădăjdui spre Dânsul,
Apărătorul meu și puterea mântuirii mele și sprijinitorul meu.
Reply With Quote
Vechi 21.01.2011, 11:30:11
KANDIA KANDIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.01.2011
Religia: Ortodox
Implicit Doame ajuta!

Doamne Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi pacatosii!Nu ne lasa Doamne de la Tine,intareste-ne Credinta si ajuta-ne sa implinim Voia Ta spre mantuirea noastra!Sfanta Fecioara pleaca-Ti ochii spre pacatosul care a cazut in deznadejde si spre toti cei ca el si umple-le inimile cu bucurie si speranta ca sa Te laude si sa Te preamaresca intru toti vecii!
Reply With Quote
Vechi 21.01.2011, 12:23:14
mihaila_alin
Guest

Implicit Domnului sa ne rugam -Doamne miluieste-ne

Stapine Doamne,IIsuse Hristoase in fata ta vin si plec genunchiul,si ma rog pentru robii tai a caror nume nu-l cunosc dar tu il sti, si de si au gresit in fata ta, iarta-i Doamne dupa mare mila ta,ca un bun si de oameni iubitor.Atotputernice Doamne ajuta-le in aceste clipe grele cind duhul cel potrivnic a toate, se lupta cu putere si tubura mintile cu indoieli,si cu imboldiri,si cind cu viclene amagiri, le framinta inima si sufletul,arata-le Multmilostive Doamne adevarul si cale ta cea dreapta,pentru ca biruind uneltirile celui viclean de acum,sa se poata bucura de pacea ta.daruieste-le Stapine inima curata si credinta tare sa te pota lauda neincetat.iar tu Maica lui Dumnezeu ceia ce esti Poarta Cereasca si Use de mintuire si Scara,intelegatoare, pe care Dumnezeu S-a pogorit si om S-a suit,cu rugaciunile si indurarile tale,Curata,invredniceste-i pe ei de imparatia cerurilor.Amin.

Domnul sa va binecuvinteze si pace sa va daruiasca.Amin.
Maica Domnului roaga-te pentru noi pacatosii.Amin.
Iar vioi Sfinti Ingeri de la botez, rugati-va necetat pentru cei ce vi sau incredintat.amin.

Last edited by mihaila_alin; 21.01.2011 at 12:33:45.
Reply With Quote
Vechi 21.01.2011, 12:29:37
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Va multumesc mult pentru toate incurajarile si rugaciunile spuse. inca o dovada ca exista ingeri printre oameni. Doamne ajuta!

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote
Vechi 22.01.2011, 03:09:18
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Eu deja sunt mai bine Aseara am citit la indemnul vostru si Paraclisul Maicii Domnului si a fost mai bine. Multumesc Domnului (si voua) ca sunt in regula. Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Caut o persoana... Sanduu Generalitati 22 22.12.2011 16:16:28
Ce este o persoana? florin.oltean75 Generalitati 4 19.12.2011 14:07:31
Rostiti o scurta rugaciune... Florin-Ionut Slujba inmormantarii 29 25.04.2010 01:25:50
o scurta privire 8NihilSineDeo9 Umanitare 3 14.03.2010 21:01:48