![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ortodoxia nu este ce cred uni si alti ete ce spune Hristos. CIND PACEA VETI IUBIO PURURI SI VA FI DRAGOSTE-NTRE VOI ATUNCEA LUMEA VA CUNOASTE CA SUNTETI UCENICI MEI. Asa ca prima data cugetati ce a spus MINTUITORUL HRISTOS. Iubitiva Uni pe alti pre cum si eu vam iubit pe voi. Aratatimi un pasaj unde Hristos Invata sa ne urIm Uni pe alti. Undei dragostea ? Undei SMERENIA ? Sau noi avem alti INVATATORI mai buni si mai SFINTI CA HRISTOS. Nu ne Invata si Hristos sa ascultam pe mai mari nostri ,si pe cine avem mai mare aici pe pamInt nu NU PE PREOTII ??? sau noi avem pe acesti conducatori vremelnici ai acestei lumi care se schimba la alegeri si care slujesc lor si deavolului carei conduce. Acest parinte ce a facut rau ca a invitat pe acest predicator ,si ce a spus acel om ca am cautat si am ascultatdar poate ca eu sunt asa de prost sau dus cu capul ca nu mai inteleg ce se vorbeste sau nu mai pot sa deslusesc ce este bun si ce e rau sau a Invatat sa ne razvratim impotriva Lui DUMNEZEU Sau a LUI HRISTOS, sa ne lasam de a judeca noi pe alti ca nu suntem vrednici sau nu vrem sa vedem pacatele noastre . |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? | tigerAvalo9 | Generalitati | 53 | 30.08.2017 11:36:24 |
| Despre parintele Cristian Pomohaci | mela me | Generalitati | 85 | 30.04.2013 18:51:43 |
| A murit Cristian Paturca | antiecumenism | Generalitati | 43 | 26.01.2011 20:26:11 |
| Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
| Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
|
|