![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu numai delicat nu sunt. Nici tact nu am, nu stiu cum sa vorbesc cu oamenii mai dificili. Si totusi, uneori trebuie sa o fac, pentru ca e pacat sa nu atragi atentia cuiva pe care-l vezi zilnic ca persista in pacat.
Am un coleg de birou care sufera de nervozitate. Imediat iti sare la gat, cand nu te-astepti. Problema e ca injura constant si asta ma deranjeaza. Intr-o zi, m-am decis sa indraznesc o scurta conversatie pe tema asta. Am pandit momentul, dupa ce am asteptat destul, si i-am zis, pe un ton glumet, zambind, ca parca vorbeste cam vulgar... Nu mai stiu exact cum am formulat, insa omul nu s-a enervat si mi-a raspuns ca intr-adevar, ar fi ceva daca ar mai renunta la una-doua prostii. Eu am rasuflat usurat ca nu s-a enervat, insa dupa aceea a uitat complet si scurtul nostru dialog, si gandul lui bun.
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu uitam ca Iisus Hristos nu a propovaduit delicatetea. Nu aceasta este cea mai importanta virtute pentru mantuire. Politetea poate fi si o arma, deorece slabeste vigilenta adversarului.
A spune cuvantul potrivit la momentul potrivit si a fi sinceri cu noi insine si cu altii cred ca e mai important decat a fi delicati pentru a seduce, afisand un zambet comercial tuturor. Delicatetea poate fi reala sau falsa. Dupa judecatile lumesti, nici Iisus nu e prea delicat: Evanghelia dupa Matei,capitolul 7
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite cum Antonia a postat exact ceea ce trebuie tu sa citesti acum: Cum Dumnezeu prin Iisus NE INDEAMNA SA DISTINGEM BINELE DE RAU si sa alegem BINELE INTOTDEAUNA!Deci asa cum am spus, liberul arbitru ne-a fost lasat ca "instrument" pentru desavarsirea noastra!De noi depinde ce alegem si noi vom culege roadele atitudinii noastre! Last edited by Melissa; 18.01.2011 at 14:25:26. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Salutul pascal "Hristos a înviat" - o mărturisire de credință | laurastifter | Morala Crestina | 5 | 01.05.2012 00:08:57 |
Iubirea "Ilegala" in Biserica Lui Hristos...Si nu numai... | savudanmihai | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 28.02.2011 00:23:44 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2009 00:19:20 |
|