![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
ba da si in rest...dar m-a marcat tare la 33...:-)...Mereu am crezut ca la 33 se va intampla ceva...si uite ca s-a intamplat...poate ca a fost doar un presentiment...dar ti-am spus, am mai vazut cazuri:-)
|
|
||||
|
||||
![]()
nu te contrazic. dar e subiectiva problema.
|
|
|||
|
|||
![]()
E foarte subiectiva,clar:-) Si ma poti contrazice oricand, eu nu ma supar..:-)
|
|
|||
|
|||
![]()
eu am 32 si am fost intre viata si moarte in feb fac 33, poate o fi o coincindenta, o prietena mea este f greu incercata nu intru in detalii are 33, o cunostinta a mea a murit la 33 de cancer, desigur nu e regula, asa nu ar mai fi nimeni pe pamant daca ar muri toti la 33...dar asa am obs eu din ce cunosc eu, sigur fiecare are alte experiente personale.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Se face o legatura cu moartea lui Iisus ...Mantuitorul a patimit si a murit la 33 de ani..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cea mai pacatoasa: intre 18 si 28 ani.. dar am trecut la pacate mai "subtile" probabil. La 31 ani: foarte greu, cumplit chiar! La 33 ani: nimic.. liniste (si o masina noua daca poate fi un eveniment, dar cred ca nu) Pt sotul meu.. cam ascelasi traseu (minus masina, el si-a luat pantofi noi... ok, glumesc) Nu sunt reguli. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pai ce faci iar o iei de la capat cu viata,
Viata-moarte si IAR viata? iar revii pe forum? ce esti tu budist? :)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca este indicat sa fim mai atenti macar la ortografia titlurilor! Un An Nou fericit va urez tuturor! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Diferenta de varsta intr-o relatie! | marius007 | Generalitati | 98 | 11.05.2018 22:19:20 |
Copilul cu parinti in varsta | Floare alba | Generalitati | 13 | 15.11.2012 11:49:58 |
Diferenta de varsta | Anisia | Nunta | 18 | 31.05.2010 16:55:30 |
Probleme la varsta mea | TheKing | Intamplari adevarate | 49 | 03.07.2008 09:16:15 |
|