![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Alex, cred ca nu singur trebuie sa faci acest drum. Acest univers este o matrice de iubire. Cine nu iubeste, se autoexclude din el si devine un om singur. Pentru a te reintegra in firescul acestei lumi, in dragoste, calea este una singura: prin Hristos. Mergand catre Hristos vei ajunge la tine. Dar vei ajunge la tine impreuna cu Hristos, cu Maica Domnului, cu Sfintii, cu ingerii si cu oamenii din jurul tau. Din acel moment nu vei mai fi singur si tot de atunci rezidirea propriei tale fiinte, in raport cu El si in raport cu semenii, punandu-L pe Dumnezeu inainte si tu ascultandu-i Voia iti vor da libertate totala si comuniune in dragoste. Si, atunci cand iubesti este imposibil sa te simti singur, sau sa te plictisesti. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu ii spuneam ca SINGUR trebuie sa ajunga la el, referindu-ma DOAR la faptul ca nu trebuie sa creada ca ajutorul ii vine de la mine,de la tine,de la altii..ci DOAR de la el..Iar cum vrea sa ajunga la El, e alegerea lui!:-) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1. Nu este nici o metafora in cele ce am scris. 2. Pai, tocmai ca nu vine doar de la el. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." Last edited by laurschepsis; 30.12.2010 at 12:31:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu citesc...ma uit la tv si ascult muzica...seara rugaciuni....in weekend...merg intr-un bar de sport si ma uit la un meci...din germania, spania sau anglia...imi iau castile....Duminica biserica dimineata, dupa...vizite...cam asta e programul de weekend...in timpul saptamanii suntem obositi...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum va petreceti timpul liber? | alexdu | Generalitati | 7 | 12.01.2013 18:21:42 |
| timp liber | luminita- | Intrebari utilizatori | 9 | 08.06.2010 19:59:37 |
| Liber la droguri si prostitutie?!? | coralina | Generalitati | 230 | 01.10.2009 16:21:17 |
| ce facem asa | verona | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 02.02.2007 20:12:09 |
|
|