![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mi se pare macabru sa vrei sa vorbesti cu un mort la acest mod.Daca tot vrei sa ai contact cu cineva drag care a plecat de pe lumea asta, fa-o cu rugaciunea,cu gandul,cu inima.Nu apela la lucruri diavolesti ca apoi greu mai scapi de ele. |
|
|
||||
|
||||
|
----------------------------------------
Last edited by redandrei90; 25.10.2016 at 21:27:21. |
|
|
||||
|
||||
|
nici eu nu cred ca sufletul celui decedat mai poate fi accesat,ci intotdeauna vrajitoarea sau "parapsiholoaga"obtine de la spiritele cu care are legaturi,informatii despre persoana care-i calca pragul.Partea interesanta intervine atunci cand o persoana care apeleaza la serviciile lor cu jumatate de inima,neincrezatoare,anxioasa -informatiile nu pot fi accesate usor sau chiar deloc de catre spirite...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
----------------------------------------
Last edited by redandrei90; 25.10.2016 at 21:27:36. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mai exista vindecatori..? | sunsray | Generalitati | 5 | 05.08.2009 09:21:56 |
| Nu exista | cristiboss56 | Vrajitoria | 14 | 25.05.2007 20:16:27 |
| Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 13:48:29 |
|
|