![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar stiu ca esti direct. Eu am incercat sa o iau pe ocolite si i-am trimis catre parintele Serafim Rose, care tot asta spune. Te pui cu experientele "de suflet" ale oamenilor, nu numai ca nu te vor crede, dar iti ridici si forumistii in cap. Dar da, asa este, cum spune Traditie1! Moartea este un lucru infricosator, chiar si pentru cei care au incercat sa traiasca drept. (nu lumina si campii verzi, acelea sunt experiente dracesti pt adormirea constiintei) |
|
|
|||
|
|||
|
Atentie la mandrie! Lucrurile astea nu se vorbesc pe forum. Cu duhovnicul daca te intereseaza ceea ce ai vazut.
Imi miroase a mandrie aici. Atentie iubiti credinciosi. Doamne ajuta |
|
|
|||
|
|||
|
Isaac Sirul spunea: Mai fericit e cel ce-si vede pacatele decat cel ce vede ingeri. Folositor ne este in aceasta viata sa observam propriile pacate.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cunosc pe cineva care a trecut printr-o astfel de experienta in urma unui avort (incomplet, probabil) in vremea comunismului.
A auzit o voce care-i spunea ca nu e timpul sa moara, sa se intoarca si sa-si creasca copii (ca mai avea copii). In consecinta, acea femeie NU a spovedit avortul, nu a facut canon etc.. Sunt convinsa ca ea se crede iertata (sau in orice caz crede ca Dumnezeu priveste cu ingaduinta fapta ei, din moment ce a vazut lumina, nu?) (Si este in varsta si nu stiu daca va spovedi avortul vreodata ca impresia ei generala este legata de lumina, voce.. etc, nu de pacat!) Cititi cartea Sufletul dupa moarte a par. Serafim Rose. Este foarte buna pt vremurile de acum! |
|
|
||||
|
||||
|
Stiu ca moartea e un lucru infricosator, dar ce mi-ai scris in paranteza n-am mai auzit pana acum. Interesant!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Raiul de pe pamant | NECTARIE | Generalitati | 0 | 20.01.2011 15:37:36 |
| Extraterestru sau..altceva? | tigerAvalo9 | Generalitati | 16 | 31.08.2009 13:22:11 |
| Raiul sau iadul | silverstar | Generalitati | 69 | 19.01.2009 22:11:38 |
| Raiul pe pamant | CM | Generalitati | 5 | 27.11.2006 14:18:46 |
|
|