Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2010, 12:15:42
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Buna intrebare! Ar trebui deschis un topic pe acesta tema, caci nedumeriri avem cu totii. Si prea toleranti!
Motivul pentru care postez pe acest forum ortodox este simplu: imi apar credinta mea despre care cred duce la mintuire. Oricum este inutil, am observat, pentru ca cei intoleranti ramin asa in continuare, iar noi, catolicii care scriem pe acest forum, nu sintem inca atit de inaintati in viata spirituala incit daca cineva ne da o palma noi sa intoarcem si obrazul celalat. Sper ca si noi, catolicii, si dumneavoastra, ortodocsii, sa ajungem la aceasta desavirsire. Scrierea pe forumuri da dependenta, am observat, si mi-am propus sa nu mai scriu, dar iata ca pic din nou in aceiasi greseala. Oricum, daca doriti sa nu mai scriem pe forumul ortodox, rugati-l pe administrator sa introduca la reguli "Interzis celor de alta confesiune".
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catolicii si Sf Maria Hartford Generalitati 22 19.08.2011 08:36:38
Catolicii de traditie bizantina in SUA PadreCory Biserica Romano-Catolica 87 29.12.2010 12:34:45
Dialogul cu catolicii din Cipru BogdanF2 Generalitati 2 16.11.2009 13:03:37
Cimitirul dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 6 11.06.2009 13:25:56