![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc fratilor pentru ajutor...
Cer iertare celor ce cred ca eu vreau sa ma amuz sau sa fac vre-o gluma... Am pus in discutie tema cipurilor, si cand sa ajuns la vorba ca nu o sa le accept sub nici un chip, sa terminat parca totul... toata intelegerea dintre noi doi... Cred ca am facut corect, nu ? Cipurile pe viitor nu trebuie acceptate sub nici o forma sau motiv.... Motivatia celor mai multi e ca vor avea copii, una alta, si ei trebuie sa invete, trebuie sa ii creshti si ca ar trebui acceptate... Last edited by Silencer; 20.12.2010 at 21:39:54. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Argumentele in privinta existentei lui Dumnezeu | bogdan81 | Biserica Romano-Catolica | 125 | 08.06.2015 00:00:45 |
Opinie extrem de interesanta si nu doar atat, in privinta actelor biometrice | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 04.08.2011 12:26:10 |
Nelamurire in privinta unei icoane a Sfintei Parascheva | Erethorn | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 4 | 03.06.2011 21:00:07 |
|