Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2010, 20:10:00
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Toate interpretările pildei aseamănă talanții cu calitățile oamenilor.
Uite aici o predică despre pilda talanților: http://www.ierodiaconvisarion.ro/pre...6drusalii.html
Asta e ce spun eu copilului meu de 6 ani.. ca talantii sunt calitati. Dar nivelul e de clasa 1.
(Dar sa fim seriosi: inmultesti si sporesti calitatile pentru ce?)

Sunt monahi care nu au absolut nici un bun pamantesc, care nu-si cultiva nici o calitate omeneasca si totusi se aseamana cu ingerii prin viata si prin rugaciunile lor aduc mila dumnezeiasca supra pacatosilor.
Cum aplici teoria ta asupra lor?
Reply With Quote
Vechi 06.12.2010, 20:15:34
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Asta e ce spun eu copilului meu de 6 ani.. ca talantii sunt calitati. Dar nivelul e de clasa 1.
(Dar sa fim seriosi: inmultesti si sporesti calitatile pentru ce?)

Sunt monahi care nu au absolut nici un bun pamantesc, care nu-si cultiva nici o calitate omeneasca si totusi se aseamana cu ingerii prin viata si prin rugaciunile lor aduc mila dumnezeiasca supra pacatosilor.
Cum aplici teoria ta asupra lor?
Nu vorbesc despre monahi, ei au lepădat cele lumești. Înmulțești calitățile pentru a-ți ajuta semenii și a-L slăvi pe Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2010, 20:15:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
si totusi se aseamana cu ingerii prin viata si prin rugaciunile lor aduc mila dumnezeiasca supra pacatosilor.
Groaznica afirmatia Ta ! Cum poti vorbi astfel ? Ca sa te asemeni cu Ingerii , trebuie Omule sa inmultesti multi talanti , si sa te nevoiesti pe masura ! Gratuit vorbesti cate odata ! ! !
Vechi 06.12.2010, 20:29:47
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Groaznica afirmatia Ta ! Cum poti vorbi astfel ? Ca sa te asemeni cu Ingerii , trebuie Omule sa inmultesti multi talanti , si sa te nevoiesti pe masura ! Gratuit vorbesti cate odata ! ! !
Cristi.. despre NEVOITORI vorbesc. Citeste si tu cu atentie inainte sa vorbesti. (sau ai ajuns sa ma vanezi ca pe Daniel, pe diferite threaduri ca sa te indreptatesti de-aiurea pe seama mea?)

Intrebarea mea este : DESPRE CE VORBESTI TU?
Reply With Quote
Vechi 06.12.2010, 20:35:58
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Ce ai vrut să spui Cristi? Uneori sunt mai grea de cap.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2010, 20:46:15
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Ce ai vrut să spui Cristi? Uneori sunt mai grea de cap.
Poti sa te asemeni cu ingerii , doar prin rugaciune , fara a inmulti anumiti talanti , si fara a-ti cultiva anumite calitati date ? Nu ! Ori , eu asta am inteles de la Ana , ca se poate si astfel ! De am gresit , imi cer scuze , caci sunt intr-o viteza mare , vrand sa impac si capra ( forumul ) , si varza ( programul restant la rugaciune ) ! O seara linistita !
Vechi 06.12.2010, 20:58:24
camy_d camy_d is offline
Banned

Smile

Citat:
Poti sa te asemeni cu ingerii , doar prin rugaciune , fara a inmulti anumiti talanti , si fara a-ti cultiva anumite calitati date ? Nu ! Ori , eu asta am inteles de la Ana , ca se poate si astfel ! De am gresit , imi cer scuze , caci sunt intr-o viteza mare , vrand sa impac si capra ( forumul ) , si varza ( programul restant la rugaciune ) ! O seara linistita !
Acum am înțeles.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2010, 23:44:05
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
Cristi,pune varza pe primul loc.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pana cand? tigerAvalo9 Generalitati 107 12.10.2013 22:16:38
Si cand simti ca nu mai poti... cer_indurare Intamplari adevarate 23 12.02.2012 08:26:34
Cand vom muri? Florin-Ionut Pocainta 40 31.01.2011 15:31:24
cum te simti cand ti se citeste slujba de dezlegar annan Vrajitoria 24 16.10.2010 07:48:34
Eu cand v-am zis Mara2009 Nunta 3 10.09.2009 20:10:00