![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci sa fim cu mare atentie cei care ne-am botezat, spovedit si impartasit, iar apoi ne-am continuat viata in pacate!- sa nu fi facut aceasta spre pierzarea noastra! (Exista talmaciri pentru Scripturi. Nu o facem dupa capul nostru sa cadem in erezia protestanta ca a nu face avere e pacat.. e un lucru extrem, da, dar uite la ce duce interpretarea lumeasca a pildelor) Last edited by anna21; 06.12.2010 at 19:46:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci unei biserici i s-a dat o singură sfântă taină, altei biserici 2, și alteia 5 și noi avem rolul de a înmulți sfintele taine :))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e vorba de biserici, ci de oameni. Te-ai botezat, spovedit, impartasit, participat la slujbele de maslu... ai primit Sf. Har pentru a te ajuta in viata crestina. Acestia sunt talantii prin care INMULTESTI HARUL! Cand am timp caut articole in care se vorbeste despre primirea Sf. Duh ca o conditie a mantuirii. (De fapt multi au spus ca aceasta este mantuirea: sa te faci locas al Sf. Duh). Pana atunci incearca sa nu mai raspunzi doar din spirit de contradictie. Daca nu te intereseaza subiectul, daca esti chiar convinsa de adevarul tau.. eu ma retrag, te las cu ale tale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite aici o predică despre pilda talanților: http://www.ierodiaconvisarion.ro/pre...6drusalii.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Dar sa fim seriosi: inmultesti si sporesti calitatile pentru ce?) Sunt monahi care nu au absolut nici un bun pamantesc, care nu-si cultiva nici o calitate omeneasca si totusi se aseamana cu ingerii prin viata si prin rugaciunile lor aduc mila dumnezeiasca supra pacatosilor. Cum aplici teoria ta asupra lor? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarea mea este : DESPRE CE VORBESTI TU? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dobandeste harului Duhului Sfant si prin practicarea celorlalte virtuti, de dragul lui Hristos. Fa negot duhovnicesc cu ele; fa negot cu acelea care iti aduc profitul cel mai mare. Strange capital din belsugul harului lui Dumnezeu, aduna-l in banca cea vesnica a lui Dumnezeu, care iti va aduce dobanda nematerialnica, nu patru sau sase procente, ci suta la suta pentru o rubla duhovniceasca, si chiar nesfarsit mai mult decat atat. De pilda, daca rugaciunea si privegherea iti dau mai mult har de la Dumnezeu, roaga-te si privegheaza; daca postirea iti da mult din duhul lui Dumnezeu, posteste; daca milostenia iti da mai mult, fa pomeni. Masurati fiecare virtute facuta din dragoste pentru Hristos in acest fel." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pana cand? | tigerAvalo9 | Generalitati | 107 | 12.10.2013 22:16:38 |
Si cand simti ca nu mai poti... | cer_indurare | Intamplari adevarate | 23 | 12.02.2012 08:26:34 |
Cand vom muri? | Florin-Ionut | Pocainta | 40 | 31.01.2011 15:31:24 |
cum te simti cand ti se citeste slujba de dezlegar | annan | Vrajitoria | 24 | 16.10.2010 07:48:34 |
Eu cand v-am zis | Mara2009 | Nunta | 3 | 10.09.2009 20:10:00 |
|