![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Pe Oreste il urati? cred ca Pavel Corut e mai accesibil nu? macar nu e ''mason'' =)) sa fim seriosi
|
||||
|
||||
![]()
Noi suntem cât se poate de serioși. Tu ești ?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu am inteles intrarea lui in masonerie,probabil unii au si o doza de naivitate izvorata din prea mult idealism cand fac un asemenea gest,insa in ceea ce il priveste ca om il admir pentru inteligenta,cultura si deshiderea lui.
|
|||
|
|||
![]()
In ultima emisiune, Oreste l-a avut ca invitat pe un general, care a vorbit printre altele despre manipulare. Sunt totusi lucruri care se practica si pe care nu le auzim toata ziua. A ne informa asupra acestor lucruri, practicate de oameni cu o anumita pregatire, ne ajuta sa intelegem cat de importanta este rugaciunea, caci doar ea ne scapa de urmarile acestei manipulari. Dar daca nu ne informam, nici nu stim de ce sa ne ferim.
Tot acest general spunea, ca in ciuda lipsei oricarei cenzuri, toate mesajele de pe internet sunt stocate stratificat... in ce scop, nu stiu. Nu ma mai mir, ca fiecare mesaj are un numar... MAi spunea ca la un moment dat va aparea, cu ajutorul tehnicii, dumnezeu: pentru crestini, dumnezeul crestin; pentru musulmani, dumnezeul musulmanilor, pentru evrei, Moise; pentru budisti, buddah, etc. Va spune ceva acest lucru? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am observat urmatorul lucru: daca incep sa citesc despre orice (control mental, mk-ultra, transhumanism, vrajitorie, influenta media, manipulare, agenda ascunsa a masoneriei, mituri pagane re-actualizate etc...) imi hranesc o curiozitate care, departe de a se stinge, cere mai mult, mai mult, mai mult.. de parca acum, acum sunt pe cale de a descoperi un adevar vital/esential. In loc sa ma luminez, mai rau ma afund, ma risipesc in zeci de intrebari. In loc sa-mi adun gandul la rugaciune ma gandesc la cum vor rezista copiii mei in vremea ce va sa vina etc.. (Eu imi pusesesm de multe ori intrebarea daca exista un drac al curiozitatii care ma impinge de la spate sa-mi pierd timpul si resursele intelectuale si emotionale in astfel de "informari", care in fond, nu aduc nimic). Si desi sunt mai informata, nu vad un progres in viata mea crestina. Dimpotriva. Ma rusineaza cate un user ca ionut, care abia stie sa scrie, dar e mai crestin decat mine cu viata (stiu, "crestin" nu are grade de comparatie, dar incerc sa ma fac inteleasa). Last edited by anna21; 30.11.2010 at 21:40:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu consider ca nu e rau sa stii, ca sa te feresti...
|
|
||||
|
||||
![]()
sincer,cand,unde, cat si cum???da,super emisiune
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu-l urmaresc pe Oreste si nu pentru ca il urasc, ci pentru ca imi pierd timpul urmarind emisiunea sa. Imi pare nespus de rau cand vad ca sunt oameni care se pronunta asupra Ortodoxiei fara a o cunoaste, sau mai bine zis fara a o trai. Face confuzii, amesteca intelesurile, incat ajungi sa crezi ca e acelasi lucru a fi crestin cu a fi necrestin.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Raul si-a capatat dreptul la existenta, cum a spus Carl Gustav Jung, si prin intermediul acestei emisiuni, si a altora, aflam despre lucrarea celui rau. Aceasta lucrare este atat de seducatoare si naste atata mandrie in sufletul celui, care o accepta. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare cam dus... Atatea mistere elucubrante care nu-i dau pace si liniste.. Ti se face si mila.
Nu-l urmaresc, dar uneori mai nimeresc cu telecomanda pe acolo. Totu-i mov in studio, probabil aia o fi flacara violet (mai lipseste Aleodor).... iar bani pe o carte scrisa de el nu as da. Sa fim seriosi. Interesul meu pentru o astfel de carte e egal cu cel pentru cartea lui Botezatu, adica zero. Miha-anca zice bine: "Ce fac altii, nu e treaba noastra; important este ca noi sa nu amestecam lucrurile si sa ne asiguram ca credem in ceea ce trebuie, caci dupa cum se stie, mantuirea este personala." Sa ne vedem de ale noastre. Last edited by Adriana Cluj; 02.12.2010 at 11:50:54. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Ce parere aveti despre margarina? | emiliabirgau | Generalitati | 33 | 03.09.2009 20:16:48 |
Ce parere aveti despre antropozofi ??????? | ARHANGHELUL | Generalitati | 10 | 07.01.2007 17:47:54 |
|