![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXIV)
Liderii pucioși pretind că suferă un proces de sfințire prin transformări structurale majore ale întregii lor ființe, proces care vine din exterior și care semănă cu o ridicare automată la gradul de fruntaș a soldaților dintr-o garnizoană, deoarece nu este condiționat de oareșice fapte bune sau merite personale deosebite ale celor “aleși”. Ei pretind că “sunt făcuți sfinți” doar din voia exclusivă a “Domnului” lor, care îi ține în continuare forțat “copilași și sfinți pentru venirea Lui” și “îi pune în lucru” pentru lucrări cerești pe pământ. Acesta este de fapt și motivul pentru care ei sunt “făcuți și ținuți sfinți” pe pământ: ca să fie un corp de elită, o masă de manevră și de protocol care să-L întâmpine cu surle și trâmbițe pe “Domnul” lor atunci când va veni, conferindu-i credibilitate și fastul necesar unei asemenea veniri. Cine cunoaște însă “sfințenia” lor de zi cu zi (în primul rând minciună, apoi fariseism, duplicitate, egoism, clevetire, lene, asprime sufletească și neiubire adesea împinsă până la ură, mândrie, mânie, grandomanie, inconsecvență doctrinară și diletantism, ambiții politice anacronice și deșarte) îl identifică imediat și pe “Domnul” lor, Domnul minciunii, Cel care i-a ales până i-a cules și care îi păstrează cu tenacitate să fie ai Lui cu toate aceste “calități”. Acesta nu poate fi în nici un caz Hristosul biblic, care este Adevărul și Iubirea, ci este un Hristos mincinos, un duh locvace, diavolul-arhicon-teolog al ereziilor, care urmărește, cu mijloace ultraperfecționate, sfâșierea deplină a unității Bisericii (pentru că, într-o mică măsură, a și reușit!), un Antihrist bine deghizat în mantie de păstor făcută din piele de oaie, sub care vrea El să adune cât mai mulți “însetați” după un aggiornamento valah: “O, de aceea vă pun la lucru, copilași ai lucrărilor cerești pe pământ. Vă pun la lucrul cărării cuvântului Meu peste pământ. Vă pun să pregătiți zilele Domnului, zilele Mele cu voi înaintea oamenilor, iar cei ce sunt aproape de cele ale împărăției Mele, să vină să ia din slava Mea cu voi, să ia din râul de foc care curge din Mine peste voi ca să vă fac sfinți și să vă țin sfinți pentru venirea Mea. Să ia cei însetați, să ia din venirea Mea la voi și să vină după Mine, ca să le dau din gura Mea și să-i bag sub mantia Mea, să-Mi întind peste ei veșmântul venirii Mele cu sfinții, trăirea cu sfinții și cu Domnul pe pământ.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-05-2000) Liderii pucioși din nou revin și se corectează: Cel ce vine din cer pe pământ nu este Însăși Persoana lui Hristos, ci vocea Lui care se aude (selectiv, deoarece doar o singură “proorociță”, autopromovată dintre pucioși, o “aude”, și o prelucrează, și o intitulează “Cuvântul”, și o dă apoi adepților pucioși să o asculte și să o rumege îndelung). Adepții pucioși sunt invitați să pătrundă venirea și să se lase pătrunși de ea, ca prin străpungerea ei să se facă frumoși pentru El: “Vin din cer pe pământ, și venirea Mea este cuvântul. Pătrunde-Mi venirea, omule, și lasă-te pătruns de ea și învață de la Mine fața Mea în tine. Fă-te frumos pentru Mine, […]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000) Odată cu “venirea anului fatidic 2000”, timpul omului de pe pământ s-a scurs de tot și vremea lui nu mai este, căci a venit vremea nunții veșnice pe care o anunță “îngerul venirii Domnului”, ultima trâmbiță pucioșească: “ Hai, că timpul s-a scurs, și timp nu mai este. Sună din trâmbiță îngerul venirii Mele, și timp nu mai este, și a venit vremea nunții veșnice și Tatăl îmi face nuntă și îmi dă mireasă dulce și îmi șterge lacrima, căci sunt Fiul Lui Cel iubit, întru Care Tatăl a binevoit.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000) Ar fi de observat aici că, deși Scriptura proorocește doar despre șapte trâmbițe apocaliptice, aceasta ar fi a noua trâmbiță, dacă socotim că Verginica a fost a șasea, lelica Maria a șaptea, iar Mihaela a opta. Ar însemna că, ori proorocia Scripturii despre “trâmbițe” a fost mincinoasă, ori că era bine intenționată, dar a fost depășită de abundența evenimentelor. În plus, și anunțul cu scurgerea timpului care nu mai este se pare că a fost cam pripit, îndată ce de la trâmbițarea lui au trecut mai bine de zece anișori, iar el continuă să se scurgă nepăsător și nestingherit. Din când în când, liderii pucioși mai fac câte o mărturisire șocantă. În anul 2000 ei recunoșteau deschis că cel pe care ei l-au primit ani în șir ca să le vorbească era un duh necunoscut, care pretindea că este Mirele Hristos și care le promitea solemn că va reveni în trup cu o altă ocazie, într-un viitor neprecizat. Până atunci, pucioșii erau invitați la răbdare, promițându-li-se și cununițe de slavă veșnică: “Iar tu, poporul Meu, ia-ți haina nunții pe tine și stai în ea, că ies cu tine întru întâmpinarea omului și îl iau pe brațe și îl duc la hanul Meu și îi pun untdelemn pe rane și îi dau din viața Mea. Și tot ce cheltuiești tu pentru întoarcerea omului în rai, poporul Meu mireasă, Eu, Domnul, îți voi plăti întreit când voi veni cu trupul Meu cel înălțat la Tatăl. Atunci Eu îți voi da cununa răbdării, iar tu vei fi cununa Mea de slavă și voi revărsa peste tine veșnica Mea slavă.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000) Or, Scriptura și cântările bisericești ale Sfintei Tradiții vorbesc de un Mire care vine văzut, în trupul Său cel răstignit și înviat apoi: “ – Iată, Mirele vine în miezul nopții, și fericită este sluga pe care o va afla priveghind...”, iar ei tocmai de aceea priveghează, ca așa și nu altfel să-L vadă ei venind. Pucioșii vorbesc însă despre un Mire nevăzut-necunoscut care vine în ascuns cu duhul, ani de-a rândul (peste 50 la număr), ca să anunțe o noutate veche pe care toți creștinii o știu, aceea că Mirele va veni în viitor cu trupul Său cel văzut. Atâta doar că pucioșii pretind că Mirele va veni numai și numai la ei, întru slava Sa de Mire al Bisericii schismatice de la Pucioasa, iar ei vor fi singurii care vor fi vrednici de a-L întâmpina, și vor fi mângâiați de deasupra, iar “Noul Ierusalim” va triumfa pe pământul românesc: “Și iarăși voi veni, și de deasupra vă voi mângâia în mângâierile Duhului Sfânt și în slava venirii Mele, în duhul sărbătorii de nou Ierusalim pe pământ român.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000) Last edited by mariamargareta; 23.11.2010 at 11:49:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Poi văd că cel ce se contrazice mereu strigă despre altul că se contrazice, exact cum hoțul strigă hoțul, și dracul strigă dracul, e clar deci că unii au impresia că a acuza e un fel de a obține vrednicie, da o obții de la fraierii care aplaudă diversiunea, de la cei creduli care abea așteaptă să desfrâneze la un anumit nivel, nivel de tempbell...
Deci stimabilăabilă, păi nu susțineai sus și tare că omul vorbește din dreptul lui Dumnezeu pe ici, pe colo? Acum o dai la întors și zici că defapt e duhul rău. Bun, ne-ai lămurit tu că e clar că te-ai lămurit. Un pas înainte că defapt nu e omul și doi înapoi că doar asta e legea voastră: la pălăcinte înainte și la răbzboi înapoi, firește, la un anumit nivel... de muncă, pă antena doi... poruncă. Și atunci, dacă o dai la întors mereu, nu rezultă oare foarte clar că nu ești altceva decât o stimabilăabilă comerciantă ce comercializezi cafia cu lapte?... deoarece nu sunteți altceva decât niște p-apălapte? Dar să știi că nu e altceva ce vindeți ci o vindeți mereu pe BuBuBuBulina ca să vă cumpărați benzina cu care o să vă umpleți rezervoarele ca să alergați să vedeți... pe Puiuiu la televizor. Iar benzina este așa ca un alcool rafinat... ce se face din păcură... neagră(Nu e vorba doar de artistă.) Last edited by vsovivi; 23.11.2010 at 12:50:55. |
|
|
|||
|
|||
|
"Radiografia unei secte – Noul Ierusalim de la Pucioasa"
În anul 2008 , realizatorul TV Cristi Tabără le făcea o vizită pucioșilor, dornic să dezlege “taina Noului Ierusalim”. Cu acest prilej el a realizat un reportaj destul de neprofesionist, deoarece intenția lui de a se interfera cât mai puțin cu păreri personale în “adevărurile” de la Pucioasa s-a transformat într-o ocazie abil speculată de pucioși de a-și face reclamă prin filmul care a ieșit până la urmă exact pe gustul lor. Cristi Tabără a fost însă atât de tulburat de unele inepții “teologice” pe care le-a auzit cu acest prilej, încât a fost incapabil să tragă măcar o concluzie la sfârșit. Audiatur et altera pars – iată un dicton de care Cristi Tabără a uitat tocmai atunci când a ajuns cu intenții mari la Pucioasa. Adevărul despre Pucioasa era cu totul altul decât cel pe care pucioșii îl fabricau “la interviu”, ca să iasă bine pe sticlă, iar Cristi Tabără ar fi trebuit să se intereseze și ce gândesc și ce mărturisesc localnicii despre pucioși, nu să facă o prezentare unilaterală, doar din interior, a stării de lucruri de la Noul Ierusalim. Este evident că pucioșii s-au străduit să se îmbrace cât mai frumos, să regizeze o atmosferă de evlavie, de rugăciune colectivă sau chiar de clacă, după caz, și să “mărturisească” despre ei înșiși numai lucruri care îi avantajează. Spre ghinionul pucioșilor, scamatoriile lor n-au rămas așa. Filmulețul lui Cristi Tabără a fost explicat pe larg într-un articol ( http://noul-ierusalim.info/?p=36 ), iar cine vrea să știe cum stau de fapt lucrurile îl poate viziona într-o versiune comentată, care se poate descărca gratuit de la adresa următoare: http://dl.transfer.ro/NIP-transfer_RO-23nov-83494c.mpg (această oportunitate este valabilă doar 10 zile, între 23.11.2010 și 2 decembrie 2010. Cine dorește să obțină o copie a acestui film după 2 decembrie o poate solicita prin e-mail, sau prin mesaj privat pe Forum) Last edited by mariamargareta; 23.11.2010 at 20:17:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Și cine și cu ce a făcut radiografia din moment ce pucioșii nu s-au adresat nimănui din gLume spre a fi vindecați de presupusa și mult invocata stare de cădere în in-sectarism și sect-ologie? Deci dacă e vorba de medicul casei, s-witch dhororocktor, trimis de la centru, cel care s-a autosesizat din ofofoficiu și s-a băgat în seamă băgându-și codița ca să se dea mare, atunci e clar ce i-a apărut lui pe negativ așa din întâmplare, pe film, pe diapozitiv: niște comentarii senzaționale care dezvăluie ceva uimitor de senzațional, bombe bine bombate spre a fi ușor descărcate... deci e ceva foarte curios ce a apărut așa din „senin”. Și ce credeți voi că a apărut și se vede clar că a apărut pe radiografie? Pe film? Păi vă spun eu, dânșii, stimabiliabili „oamni de bine” se vedeau pe ei înșiși ca-ntr-o magică goglindă și nu le mai venea să-și creadă ochilor ce chip frumos au căpătat... un chip nespus de frumos, se vedeau pe ei înșiși plini de frumusețețețețe... dar muscoiul ăla urât care suger se vede în radiografie că stă pe căciulița lor,.. la unii, nu dăm nume... cei ce s-au prins singuri cu mâța-n sac. Ispisisikaa aia neagră, de care vorbirăm, ceva mai sus-jos.
Last edited by vsovivi; 23.11.2010 at 15:03:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată.
Și apoi placa: ''...placa stricată, aia cu zmeus: „Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred! Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''” Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă... Last edited by vsovivi; 24.11.2010 at 12:23:47. |
|
|
|||
|
|||
|
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXV)
Pucioșii pretind că “toate sfârșitu-s-au”, dar în același timp ei pretind că venirea “Domnului” de la Pucioasa este dimpotrivă, un început tainic, și încă unul care se lărgește și se întinde peste om: “Cântați iubirea Mea pentru om și mângâiați-Mi dorul Meu cel lung. Dați Domnului mângâiere și pășiți cu El pe calea venirii Lui, și dacă puteți, și dacă voiți, dați-vă Domnului cu totul, că tot și toate sfârșitu-s-au, și Eu, Domnul, vin și încep iar, și îmi lărgesc începutul și Mă întind cu el peste om, ca să-l cuprind pe om în taina cea de nepătruns a veșniciei omului, taina cu care Eu am venit acum, după două mii de ani de dureri și de lacrimi dumnezeiești pentru om.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000) Ca și Hristos, care este Calea, Adevărul și Viața pentru oameni, iar oamenii nu pot face nimic pentru mântuirea lor fără Hristos, tot așa și liderii pucioși se autodeclară a fi “calea venirii lui Hristos”, iar “Hristos” de la Pucioasa nu poate nimic pentru mântuirea oamenilor fără ei, numai cu ei și prin ei. Ei sunt totodată “copilașii de la iesle” (aluzie la păstorii care L-au primit cu inimă curată de copil pe Pruncul Iisus, oferindu-I mare grijă și ocrotire, la ieslea de la Betleem). Ei mai sunt și “altarul de jertfă a lui Hristos” - aluzie la crucea pe care Mântuitorul S-a jertfit pentru omenire, cruce care s-a sfințit tocmai prin această jertfă. Aici pucioșii realizează o adevărată fraudă semantică și totodată un sacrilegiu, îndată ce în toată lumea creștină expresia “altar de jertfă” este dedicată exclusiv pentru crucea lui Hristos”, căci ea desemnează în mod simbolic Sfânta Cruce pe care Iisus a murit pentru mântuirea oamenilor. Ca să fie mai convingători, liderii pucioși au realizat la un moment dat o scenă de pantomimă de pomină: s-au așezat pe pământ, unul peste alta, în formă de cruce, în văzul tuturor adepților care erau de față. (Asta se întâmpla pe vremuri, prin anii ’90, când Mihaela s-a hotărât să-l aleagă pe Nicușor ca partener unic la înșelătoriile ei, despărțindu-l de soția lui Constanța, iar Nicușor nu prea avea credibilitate pe vremea aceea. Mihaela le-a explicat spectatorilor că “Domnul le-a spus să facă așa”, adică să stea unul peste altul în formă de cruce, ca să știe toți care văd spectacolul că ei sunt “crucea vie a lui Hristos”. De atunci Mihaela și Nicușor au rămas nedespărțiți zi și noapte, ca marca de scrisoare, iar Constanța a fost exilată împreună cu fiica ei minoră în comuna Valea Lungă, unde stau de 20 de ani cu domiciliu forțat, sub supravegherea strictă a unei adepte pucioase loială Mihaelei). Liderii pucioși mai sunt și “chivotul legământului celui nou”, adică păstrătorii sacrosanți ai “Cuvântului” de la Pucioasa care este un nou legământ (adică un al doilea “Nou Testament”, ceea ce face ca în mod automat Noul Testament Biblic să treacă în plan secund și să devină un Al Doilea Vechi Testament), și o nouă “Evanghelie” (pe care pucioșii o numesc textual, la sujbele și ceremoniile lor religioase, “Evanghelia după Sfânta Virginia”). Liderii pucioși mai sunt și “potirul în care Hristos de la Pucioasa Se toarnă în fiecare zi spre viața lumii”. În fine, liderii pucioși se substituie chiar și jertfei lui Hristos, și ei sunt Însăși Jertfa, căci numai “jertfirea vieții lor” face posibilă venirea lui “Hristos” Pucios “spre viața lumii”: “Iar pe voi, copilași de la iesle, [...] am făcut din voi calea venirii Mele, căci v-am găsit scriși în cartea cerului, în Cartea Vieții Mielului, iar viața Mielului este în voi. Eu sunt Mieluțul Tatălui, iar voi sunteți altarul Meu, chivotul legământului Meu cel nou, potirul în care Eu Mă torn în fiecare zi spre viața lumii, prin jertfirea vieții voastre pe care Mie Mi-ați dat-o și Mi-o dați. Sunteți învăluiți în taina venirii Mele. Curând, curând iau vălul de pe voi, iar Eu Mă voi lăsa văzut lângă voi, așa precum cuvântul Meu este cu voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000) Last edited by mariamargareta; 24.11.2010 at 12:15:05. |
|
|
|||
|
|||
|
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXVI)
“Hristos”-Pucios are și El o cruce de jertfă, așa cum a avut și Domnul Iisus Hristos Cel întrupat în istorie, pe care El și-o denumește “crucea venirii Mele”. Crucea venirii Lui este însă prea grea, și nu are cu cine s-o împartă, decât cu “cireneenii” pucioși Mihaela și Nicușor. Acești plăsmuitori și măsluitori de “cuvinte cerești” sunt plăsmuirea și zidirea Lui, ei sunt casa Lui pe care El le-o dăruiește oamenilor, ei sunt temelia cea nouă pe care El zidește cerul cel nou și pământul cel nou și omul cel nou, om zidit după chipul și asemănarea Lui și a lor, a liderilor pucioși, căci ei sunt progenitura iubirii Lui de la sfârșit și ei sunt prototipul omului cel nou: “ Vă prind și vă cuprind în duhul mângâierilor Mele și vă dau să purtați crucea venirii Mele și mai mult, că n-am cu cine s-o mai împart. […] Iar voi sunteți zidirea Mea, și v-am așezat înaintea oamenilor casă nouă, temelie nouă, iar Eu, Domnul, pe această temelie nouă zidesc din nou cerul și pământul, cerul cel nou și pământul cel nou și omul cel nou, după chipul și asemănarea Mea, și după voi, căci voi sunteți zidirea Mea cea nouă, și sunteți fructul iubirii Mele de la sfârșit, iubirea Mea cea de la venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000) “Hristos”- Pucios Își cheamă progeniturile (pe “fiii de la iesle”, adică pe Mihaela și pe Nicușor) ca să-I cuprindă venirea Lui cea necuprinsă și să se lase cuprinși de ea, căci ei sunt iubirea și taina cea de nepătruns a venirii Lui cea nevăzută și de nepătruns, de neînțeles și de necuprins: “O, fiilor de la ieslea Mea de azi, cuprindeți-Mi mereu venirea și lăsați-vă mereu cuprinși în ea, căci voi sunteți iubirea Mea cea de la venirea Mea, și sunteți taina cea de nepătruns a venirii Mele după două mii de ani.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000) Stăpânul de la Pucioasa își odihnește apoi Duhul în grădinița slugilor Lui alintate cu apelativul de “fii”, și de aici ia și împarte învățătură nouă, pucioșească, peste toți oamenii chemați să vină și ia venirea Lui și s-o aibă în calea lor: “Pace ție, grădinița Mea! Și dacă ești a Mea, Eu sunt Stăpânul tău. Amin. Și dacă ești a Mea, Duhul Meu Se odihnește în tine și cuvintează peste tine, și apoi Eu te împart, iau din tine și împart, ca să aibă omul venirea Mea în calea sa.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-07-2000) Liderii pucioși sunt binecuvântați și mobilizați la propovăduirea “Cuvântului Pucios” fără preget, din zori până în zori, căci timp nu mai este (aserțiunea aceasta se referea doar la anul 2000; atunci nu mai era timp, dar între timp s-a mai găsit ceva timp, din rezervele strategice ale cerului, și iată că au mai trecut mai bine de zece anișori de atunci – dar, din păcate, fără nici un progres vizibil în înnoirea cerului și a pământului și a omului). Nimic nu va trebui să-i mai preocupe pe ei decât “venirea Domnului Pucios” care vine și iar vine și va veni ca să le facă noi pe toate care vor fi: “Binecuvântați să fiți din zori și până-n zori pentru lucrul cel întreg peste om, peste cel ce se lasă lut moale, care să prindă duh de înviere, și de veșnicie apoi. Din zori până-n zori v-aș vrea la lucru, că timp nu mai este, și este numai de lucru pentru voi. […] Nimic să nu fie în voi, nimic decât Eu cu venirea Mea pentru facerea omului și a cerului și a pământului și a celor ce vor fi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-07-2000) Last edited by mariamargareta; 24.11.2010 at 13:03:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Știu că îmi bat gura dejabba cu babele surde... dar îți repet, și știu că e în zadar: Chiar dacă dracool m-a învățat să știu că curvia e o fericire și să cred apoi că e chiarplăcut să uiți după tot cît am suferit din pricina ei, ți-am mai spus, nu prima oară, că nu mai cred că s-a dat liber și nu mai cred că voi fi fericit... fegelingd. Last edited by vsovivi; 24.11.2010 at 15:09:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Va rog crestineste sa nu-i mai raspundeti acestui pacalici-mascarici. E bolnav. In primul rand e bolnav de inchipuirea de sine si crede ca e egalul, macar, al Sfintilor Parinti. Isi permite sa dea interpretari proprii Sfintelor Scrieri. Isi permite sa apere blasfemiile insirate de acei pierduti "ucenici ai Verginicai". E bolnav si de dorinta de galceava. Stim de unde vine galceava si deci stim si cui slujeste pacaliciul-mascariciul. In vremuri tulburi apar si multe minti tulburi.
Last edited by Ioan; 24.11.2010 at 15:51:32. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 12:13:01 |
| Mesaj,propunere | TEOLOGUL | Generalitati | 45 | 08.01.2011 13:16:34 |
| Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa | mihailt | Secte si culte | 2319 | 31.07.2010 00:36:37 |
| un mesaj frumos | The_Fallen | Generalitati | 1 | 14.07.2010 23:22:29 |
|
|