Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2010, 23:40:50
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Culai !

Te rog , să renunți la ideea asta obsedantă ( am vrut să scriu idioată ) a răzbunării , a dușmanilor , sau mai știu eu ce . E o mare tâmpenie , căci așa ceva există doar în mintea unui om dus cu pluta, dezechilibrat . Da, antipatii pot exista , dar nu sunt pentru o minte normală ! Gândurile de nu le stăpânim, la balamuc ajungem , și pe deasupra devenim niște izolați cu comportament schizofrenic . Ce-i tâmpenia asta cu "ai mulți dușmani" , răzbunare , ură . . . , mai ales aici într un spațiu virtual. Apăi , omule am prieteni devotați e Dumnezeu, soția mea, băiatul meu , Tony , al meu caniche , plus florile , natura, muzica, cărțile .Vorba lui Zaharia, nu de pupiști botiști am nevoie, dar de simți nevoia ești liber să strângi semnături. Mă așteptam mult mai mult de la tine , un om de afaceri , un om cu stare, un om umblat prin pelerinaje , în excursii de lux ( pentru mulți dintre noi ) , un om care are tot confortul la picioare . . . De laude ai nevoie ? De lingușeli ? De măriri ? De susținere forumistă ? Hai, fi te rog serios și nu mai judeca prin prisma proprilor tale temeri, neputințe și greșeli. Să te ajute Dumnezeu să ai o familie unită precum a mea , să te ajute Dumnezeu să scapi de obsesia gândurilor trufașe, de obsesia dușmanilor , să scapi de idei preconcepute . . . Milioane de palme, insulte, și alte cele nu mă schimbă, Culai frate. În cei 4 ani de forum am fost iubit, detestat, încurajat, hulit, dar eu am rămas același "cristiboss56" ! N-am nevoie de pupiști botiști, Culai ! ! ! Mulți besmetici, rătăciți , și alte categorii, au căutat să mă oprească în a scrie, dar pentru astfel de nebuni am o surpriză pe măsură ( mă voi opri în anul 2019 pentru o lună de vacanță ) .

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teodora Păunescu Tucă Mihaela19 Muzica Bisericeasca 1 17.04.2012 23:29:02
OMUL NOU - OMUL VECHI iosif Pocainta 32 12.04.2011 16:29:42
Poetul din gara Sinaia Pelerinul Generalitati 102 21.02.2011 10:59:37
Adrian Fageteanu achimovjan Generalitati 33 15.10.2008 14:10:09
Adrian Adrian27 Generalitati 11 23.08.2007 14:46:07