Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2010, 15:56:43
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrei_so Vezi mesajul
sa-ti sugerez sa te uiti in Serie A (Italia) in galeria celor de la Ac Milan? sau in Serbia? ... sa vezi acolo iad

expl: http://acmilan.theoffside.com/files/...9/ultras18.jpg
Intr-adevar, si Iadul isi va avea nivelele lui de rau.

Eram mai demult intr-un parc in Milano, langa San Siro si se juca un meci chiar atunci. La un moment dat, suporterii unei echipe au inceput sa cante intr-un cor de cateva mii de voci un imn de-al lor, ca sa-si incurajeze echipa. Au fost cateva minute super emotionante, le-a iesit foarte bine melodia (eu sunt un amator de muzica clasica cu cor). Acea stare a fost una inaltatoare, desi nu intelegeam versurile, insa cateva mii de glasuri intr-un cor urias au fost o dovada a armoniei care poate sa existe intre oameni, toti avand un singur scop si o singura dorinta. In sfarsit, la asta am meditat eu atunci si mi-a ramas in minte, caci de fapt ei voiau goluri... Dar putin bine se poate extrage din orisice, cu un pic de vointa. :)

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
vesnicia iadului costi21 Din Noul Testament 14 26.02.2013 17:01:34
Focul iadului Profetul de carton Secte si culte 500 29.12.2012 16:49:09
Despre vesnicia chinurilor iadului topcat Generalitati 358 29.11.2012 23:42:39
O descriere a iadului islamic... scrabble Religia Islamica 31 08.01.2010 20:58:01
Socant de socant StefanS Generalitati 17 19.02.2008 13:32:52