![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul Oreste Teodorescu, este un om cu mult bun simt,iar emisiunile sale pe teme de spiritualitate,sunt aproape singure in peisajul mass-media,imbacsit de politica, de la noi !
Acest om merita respectat si nu denigrat, asa cum incearca unii,in disperare de cauza, legandu-se de acest om cult si cu o minte deschisa,pentru a-l denigra in fel si chip ! Desigur, nimeni nu e perfect, insa eu am vazut la dansul (ale carui emisini le urmaresc cu maxim interes si reala placere !) o atitudine echidistanta fata de toate religiile,si pareri interesante cu mult bun simt ! Eu nu l-am vazut sa faca partizanat in vreo directie sau alta ! Eu nu l-am vazut pe acest om modest si la locul lui,sa faca propaganda masonica, sau orice altceva,asa cum il acuza cu rea-vointa si ura,denigratorii sai (printre altii si vadim tudor !) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Spunea cineva si pe buna dreptate: "Fereste-te de omul unei singure carti!"...vazand cata agresivitate si respingere a tot ceea ce "suna altfel",fara ca macar informatia sa fie trecuta prin filtrul personal,ci respinsa din start...incep sa inteleg si mai mult intelesul acestor spuse.
In orice rau exista un bine si in orice bine exista un rau,de aceea gandirea in alb si negru nu poate fi decat daunatoare evolutiei umane.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ne dea Dumnezeu darul de a vedea ce este bun la orice fiinta omeneasca si sa le ascundem pe cele rele. Pe de alta parte Hristos a spus "Ce e da ,da sa fie si ce nu ,nu" Trebuie sa avem un spirit critic fata de ideile care pot rataci sufletele. Fara aceste idei ezoterice probabil ca Oreste nu si-ar fi putut tine emisiunea ,desi mai exista o emisiune tinuta de o singura persoana ,la B1 tv ,"Nasul" care are o audienta destul de mare fara sa rataceasca sufletele. |
|
|||
|
|||
![]()
a afirmat Oreste despre el ca e mason in vreuna din emisiuni?
|
|
|||
|
|||
![]()
Am trecut si eu prin tot felul de "etape", gen Carlos Castaneda, reiki, am citit de toate si in ultimul timp am ajuns la concluzia ca toate acestea au rolul ( pt. unii) de a te face sa te intorci mancand pamantul la dreapta credinta. Mie mi-a folosit tocmai pt. ca am vazut cam ce e "in interior". Si pot spune: multumesc, NU!
|
|
||||
|
||||
![]()
Dati'i pace bre, lu' nea Oreste, ca mai pe ocolite, mai pe bajbaite, ajunge si domnia lu' el, acolo unde trebe'.
![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Religia ortodoxa si ADOLESCENTII ! | Melissa | Spiritualitatea ortodoxa | 94 | 20.02.2011 12:03:55 |
Religia New-Age | doctor_faustus | Alte Religii | 0 | 31.10.2010 10:43:02 |
Romanii doresc puscarie pentru cei ce critica religia crestin ortodoxa | hmiron | Generalitati | 35 | 07.04.2010 18:12:16 |
Pastor in religia ortodoxa? Paradox sau Ironie | patinina34 | Generalitati | 19 | 12.01.2009 17:08:41 |
|