![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Draga mea un singur lucru vreau sa-ti spun,este un provreb citez: "Familia si neamurile ti le da Dumnezeu ,prieteni ti alegi singur,si o prietenie sincera si adevarata niciodata nu se poate cumpara cu bani .
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc pt suport Mirabela!
Desigur viata merge inainte,si chiar mai bine fara persoane care incearca sa ne faca existenta mai grea decat este! Domnul sa te aiba in paza si pe tine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Da,proverbul este cat se poate de adevarat,noi ne alegem prietenii sau suntem alesi de ei,insa pe parcursul vietii au loc schimbari si influente in personalitatea indivizilor,trebuie sa existe multa toleranta sa-ti accepti semenii asa cum sunt ei;sunt multi care pica acest examen!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga mea, acum inteleg mai bine de ce arata asa albumul tau de prieteni!
Te felicit pentru alegere! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Relațiile cu aproapele sunt dificile, mai ales dacă alegem să nu fie superficiale; de multe ori nici cu cei din familie nu putem spune că avem o relație de prietenie adevărată, bazată pe dragoste, încredere și respect reciproc.
Și chiar aici pe forum, sunt multe adversități chiar între co-religionari. Dar ne place să ne numim buni creștini... și cu toate astea, Dumnezeu ne ajută, să avem încredere și să ne ridicăm când cădem sau suntem loviți de cei mai mult sau mai puțin apropiați. Doamne ajută! |
|
||||
|
||||
![]()
Intre timp s-a rezolvat cu success :)
Cred c a acum vreo 2 luni,persoana in cauza mi-a scris un email(dupa aproape 4 ani) spunandu-mi ca cea mai" nefericita zi a fost cea in care s-a certat cu mine" si ca s-o iert pt reactiile exagerate avute si sa reluam relatia de prietenie. Asa am si facut;si asa eu nu am prieteni printre americani decat la modul superficial ca sa nu mai spun ca-mi parea rau dupa o prietenie atat de veche,ca asta de la 16 ani;practic am crescut impreuna :) Si apoi,oricine poate avea o perioada mai proasta,o zi mai stresanta etc-toti gresim. La fel,o alta prietena de suflet o am tot din perioada liceului si chiar daca am mai stat deoparte din cauza alegerilor personale-ea casatorie,eu strainatate -tot a venit o vreme cand am simtit aceasi intimitate(profunzime)si sinceritate ca atunci cand eram adolescente. Cu familia nu am fost atat de norocoasa,relatiile cu rudele sunt dezastruoase dar in schimb prietenii sunt de calitate :) Multumesc lui Dumnezeu pt o asemenea binecuvantare ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
![]() |
Tags |
false prietenii, jigniri, mojicii, tradari |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Despre cei care ingrijesc animalele fara stapan | Carmen Costea | Intrebari utilizatori | 26 | 31.10.2010 08:47:32 |
Cum va intelegeti cu prietenii necredinciosi? | Vladimir-Adrian | Generalitati | 43 | 25.09.2010 19:00:46 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|