![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu-i condamn pe habotnici! Chiar cred ca avem nevoie de astfel de oameni (habotnic in sensul bun al cuvantului, traitori al dreptei credinte)!
Eu m-am "folosit" de un astfel de om si nu regret! Ei sunt cei care vad ceea ce un om pacatos nu vede sau nu vrea sa vada! Ar fi bine chiar sa fie cat mai multi ca ei,sa ne "traga de guler "si sa ne zica: TREZITI-VA !......ca viata e asa de scurta....... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vorba lui Rodica, unde este pacea, blindetea... calmul? |
|
|
||||
|
||||
|
Nu de habotnici avem nevoie, ci de oameni cu buna credinta. Ce inseamna asta? Ca nu te lovesc pentru ca nu ai postit, ci se roaga pentru tine ca sa ajungi si tu sa postesti. Habotnicul nu stie decat de el, omul cu buna credinta, nu mai stie de el, stie doar de ceilalti.
|
|
|
||||
|
||||
|
Stiti ce inseamna cuvantul habotnic???
majoritatea il folosesc cu snesul de fanatic, dar poate nu e chiar asa....... HABÓTNIC ~că (~ci, ~ce) - substantival pop. (despre persoane) Care respectă cu strictete prescriptiile religiei; cuprins de o pasiune excesivă pentru respectarea prescriptiilor religioase; bigot; bisericos. /<rus. habotnik Dupa definitia DEX se pare ca de habotnici avem nevoie! (oameni exemplu) Nu inseamna ca iti baga cu pumnul religia pe gat, ci ca ei respecta prescriptiile religioase.
"În zadar se numește creștin acela, care nu are dovadă sensibilă că Harul lui Dumnezeu sălășluiește în el" - Sf. Simeon Noul Teolog Last edited by FiulRisipitor; 25.10.2010 at 17:36:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
definitia a dat-o deja FiulRisipitor ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar daca nu e habotnic, atunci cum e ?!Liberal ? Ecumenist ? E bine sau rau ca nu e habotnic ? Doamne da-ne rabdare.... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vrei sa fiu liberala ori ecumenista? Pai, uite ca nu pot si nu vreau. Ia du-te matale pe forumul catolic, ca eu nu te deranjez. Ce te-a palit sa tii neaparat sa intri in sufletul ortodocsilor cu orice pret? Uite ca eu nu-ti permit. Sau ti se pare normal sa-i sfidezi pe ortodocsi?! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De asta imi permit, pacatosul de mine, sa va critic. |
|
|
|||
|
|||
|
Asta e o alta problema si o voi discuta cu duhovnicul meu.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum ne comportam la Sf Liturghie? | danyel | Sfanta Liturghie | 28 | 05.02.2013 22:33:11 |
| Sfaturi practice in Biserica: Cum ne comportam fata de celalalt? | NECTARIE | Tinuta in Biserica | 1 | 03.07.2011 16:50:49 |
|
|