Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.10.2010, 14:55:12
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Smile

Aici este intrebarea- pana unde este credinta si de unde incepe habotnicia?Dupa parerea mea, habotnicia nu face bine nici celui care este incercat de ea.Sa alegem ceea ce este bun- cred ca sunt si lucruri bune si sa ne pastram si capacitatea proprie de a decide, atunci cand vrem cu adevarat sa-L cunoastem pe Dumnezeu. Dumnezeu ne vrea blanzi, buni, iertatori,chiar discreti in credinta noastra, dar sinceri mai ales.Sa nu uitam ca vom fi judecati nu dupa iubirea pe care am ascuns-o, ci dupa iubirea pe care am inmultit-o.Cand in sufletul nostru isi fac salas darurile lui Dumnezeu, ne este mai usor sa-i intelegem pe cei din jur, ii judecam mai putin si ii ajutam, daca stim, daca putem,daca suntem luminati.Doamne ajuta!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum ne comportam la Sf Liturghie? danyel Sfanta Liturghie 28 05.02.2013 21:33:11
Sfaturi practice in Biserica: Cum ne comportam fata de celalalt? NECTARIE Tinuta in Biserica 1 03.07.2011 15:50:49