![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfanta Liturghie se savarseste de 2000 ani si daca esti atent la cuvintele preotului ,la rugaciuni ,la cereri vei simti ceva deosebit ,o pace care se coboara peste dumneata la sfarsit ,nu mai ai nevoie de cuvinte. Gandeste ca acele cuvinte sunt spune chiar pt.dumnezavoastra ,dumnevoastra aveti nevoie de ceea ce se cere acolo. Pentru ca acolo e sfantul Duh ,ingerii care asista cu frica la slujba. Eu nu o fac pe lupul moralist ,sunt si eu prinsa prea mult de grija cea lumeasca si mi se intampla destul de des sa ma imprastii la sfintele slujbe. Nu iti place preotul ,ti se pare plictisit ,mergi in alta parte ,la alta biserica ,la manastire , unde stii ca preotii sunt mai ravnitori ,acolo unde slujesc mai multi preoti. Noi nu mergem la spectacol ,mergem sa ne curatim de pacate ,sa ne imparatasim cu sfintele taine ,sa ne salvam sufletul in aceste vremuri cand cel rau stapaneste in lume. Nu cred ca o inoire pe care o vei gasi la protestanti ,si acolo ,la Cluj ai putea sa i frecventezi iti va aduce multumire ,te va schimba in bine. Noi ce cautam pina la urma ,sa fim curati inaintea celui Preainalt ,sa ajungem in Imparatia vesnica . Doamne ajuta ! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vise ciudate | Tia | Intamplari adevarate | 26 | 04.09.2012 22:26:00 |
Anunț important: manifestări culturale dedicate părintelui Arsenie Boca | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 05.12.2011 16:26:32 |
ce capacitati ciudate aveti? | kiralina | Generalitati | 45 | 03.06.2010 22:11:40 |
Chestii ciudate in articolul de azi de pe crestinortodox.ro | mihailt | Generalitati | 16 | 24.04.2010 09:19:49 |
Manifestari si fapte antiortodoxe | ortodox4life | Generalitati | 17 | 30.01.2009 20:41:54 |
|