![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Andrei,va veni vremea judecatii dupa constiinta,e adevarat ca sunt sarac,dar crede-ma ca tu te vei cai puternic de ceea ce spui si gandesti.Asadar,iarta-l Doamne ca nu stie ce spune,sunt peste 4000 de postari ale tale frate in care nu spui nimic,ba mai mult esti in contradictoriu cu majoritatea crestinilor de pe acest forum.Inchei spunandu-ti ca DA,L-AM CUNOSCUT PE PARINTELE ARSENIE,dragul nostru mijlocitor pt. mantuirea neamului romanesc.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu in urma studiului bibliei cred altceva, ca din contra, voi fi ridicat in slavi pentru ca am fost precaut si mai ales TREAZ( ce bine ar fi daca ai intelege ce inseamna asta):) si nu am permis nimanui sa ma manipuleze si sa ma minta cu nerusinare IN FATA,...si asta chiar si cu pretul unor greseli inerente...ca doar oameni suntem, supusi anumitor greseli. 2. Eu cred ca minti( si in mintea ta consideri justificata aceasta minciuna "mica", ca doar o faci pentru un "sfint"), nu l-ai cunoscut, ci doar o spui ca sa incerci sa cistigi un argument cu mine. Arata-mi poze facute impreuna! :))) Deci las-o mai moale!...ca nu tine cu oricine....m-oi fi nascut eu in timpul noptii , dar nu m-am nascut NOAPTEA TRECUTA!...si Dumnezeu mi-este martor! |
|
|
|||
|
|||
|
No bine! Mergi in judetul Hunedoara la Manastirea Prislop, la mormantul Parintelui Arsenie Boca, si tot ceea ce ne spui noua aici, spune si acolo la mormant!!!
Ai curaj? Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acum te intreb eu cu aceeasi intrebare "cheie" ARE CURAJ vre-un preot platit de BOR! sa faca asta? |
|
|
|||
|
|||
|
"In coasta de lumina a Prislopului, acolo unde Parintele Arsenie Boca se odihneste in asteptarea Invierii, cerul si-a aflat odihna.O geana de lumina umbreste cu har inima tuturor celor care urca spre mormantul Avvei...Eu am ajuns ultimul.Dar geana de lumina m-a umplut de bucuria unei descoperiri de datator de lumina."("Sa ne rugam 8 zile cu Parintele Arsenie Boca",de Preot Constantin Necula)
Personal, nu am ajuns.Nadajduiesc ca voi avea bucuria de a-mi sprijini umarul de Crucea Sfantului Parinte, care nu are nevoie de certificat pentru a-l numi "Sfant".Doamne ajuta !
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
foarte frumos ai vorbit multumim!
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=andreicozia;298974]1. Asta-i parerea ta de OM sau poate gresesc si esti inzestrat cu puteri supranaturale, dumnezeiesti si ai inceput si tu sa vezi in vis Judecata mea?.
Eu in urma studiului bibliei cred altceva, ca din contra, voi fi ridicat in slavi pentru ca am fost precaut si mai ales TREAZ( ce bine ar fi daca ai intelege ce inseamna asta):) si nu am permis nimanui sa ma manipuleze si sa ma minta cu nerusinare IN FATA,...si asta chiar si cu pretul unor greseli inerente...ca doar oameni suntem, supusi anumitor greseli. 2. Eu cred ca minti( si in mintea ta consideri justificata aceasta minciuna "mica", ca doar o faci pentru un "sfint"), nu l-ai cunoscut, ci doar o spui ca sa incerci sa cistigi un argument cu mine. Arata-mi poze facute impreuna! :))) Deci las-o mai moale!...ca nu tine cu oricine....m-oi fi nascut eu in timpul noptii , dar nu m-am nascut NOAPTEA TRECUTA!...si Dumnezeu mi-este martor![/quot Tu studiezi Biblia?care Biblie?ca te-ai nascut noaptea se vede,crede-ma ca nu esti demn de numele de crestin,tie nu am ce sa-ti demonstrez si nici nu vreau,pt. tine doar ma rog Bunului Dzeu sa-ti ierte ceea ce zici si sa-ti ridice valul de ceata din suflet si de pe ochi,Domnul sa te binecuvanteze Andrei |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 16:22:05 |
| PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 14:14:43 |
| 7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 20:40:31 |
|
|