Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.10.2010, 09:20:25
Daniela26
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Pai de unde stii, ai fost in casa lor ca sa poti spune? Eu zic sa mai inchidem urechile cand auzim Radio Shantz.

Mie imi place cum canta, canta foarte frumos si cu suflet.

http://www.youtube.com/watch?v=Nd7yn...eature=related

Imi place si cantecul, dar si ce spune dupa cantec, despre numarul 13 si despre superstitii.

Si o pricesna (stiu ca unii nu le plac, dar asta e): http://www.youtube.com/watch?v=cHvtw...eature=related
Sunt din Mures si am vazut si auzit multe despre dansul. Sa nu cumva sa mergeti la acest preot. Un preot care incalca canoanele bisericesti nu mai slujeste lui Dumnezeu. Incalca canoane pt ca: canta pe scena cantece lumesti, nu poarta barba, nu este casatorit. Un preot pe care l-a parasit sotia nu mai are voie sa slujeasca lui Dumnezeu. Aceluia i se retrage darul preotiei si nu se poate impartasi decat pe patul mortii. Sotia l-a parasit deoarece o maltrata. Cat a fost casatorita cu Pomohaci, aceea femeie era slaba rau si palida; de cand s-a despartit de el arata mult mai bine, s-a mai ingrasat. Am fost o data la Mosuni, acum multi ani, vreo 10, si Dumnezeu m-a ferit sa nu merg la slujba lui, ci am stat la buncii unei prietene la care bunicul canta in strana si aceasta mi-a povestit ce lucruri diavolesti face: blesteme, furt (banii bisericii ii folosea pt asi ridica palatul), etc. In plus avea (si poate mai are) 2 pisici imense ( de vreo 20-30kg) pe care le lasa sa umble prin sat de se speriau oamenii. O familie de tineri s-a dus s-a dus la Pomohaci si le-a ghicit ca vor avea un mare necaz in Postul Pastelui si intradevar le-au murit singurul fiu. Ce parere aveti? In loc sa zica ca ma rog sa fie bine pt familia ta.
Mihaila Alin mare dreptate ai "nu tot ce zboara sunt ingeri!" Sunt proorociri ale Sf. Parinti si in Sf. Biblie ca la apocalipsa diavolii vor zbura in chip vazut sa insele lumea.

Last edited by Daniela26; 18.10.2010 at 09:30:26.
Reply With Quote
Vechi 18.10.2010, 14:11:55
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Aia cu pisicile imense m-a amuzat tare. N-avea si balauri in curte? :)

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Reply With Quote
Vechi 18.10.2010, 18:11:35
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Poate niste atei . . . !
Vechi 25.10.2010, 13:42:12
Paduraru's Avatar
Paduraru Paduraru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2009
Locație: Munții Suhardului - Bucovina - România
Implicit

Frați creștini!!!
Cine are nevoie de ajutor de la bunul Dumnezeu, nu e musai să meargă la "nu știu care preot înainte-văzător/făcător de minuni etc". E suficient a ține legătura cu propriul duhovnic. Post, spovedanie, canon, împărtășanie. Apoi rugăciune, fapte bune, smerenie, nădejde în ajutorul bunului Dumnezeu și, mai ales, răbdare. Dacă dorința noastră este spre mântuirea sufletului, bunul Dumnezeu ne va ajuta. Dacă nu, ne mai încearcă. Adevărul este că fiecare dintre noi (cu atât mai mult eu), vrem să pocnim din degete și ... gata! Dorința-i împlinită! Normal, nu mergem la vrăjitori, mergem la preoți din felurite colțuri ale țării pentru că "se cunoaște după ce vii de la el". Nu pot să mă pronunț asupra acestui fapt, însă câtă vreme ai un duhovnic neschimbat (deci te cunoaște), nu are rost să mergem pe la alți duhovnici. Trebuie să ne încredem în bunul Dumnezeu și nu în preoți!!! Preotul poate să ne ierte și să ne dezlege păcatele noastre, având asupra sa harul Sfântului Duh.

Despre părintele Pomohaci, e clar că nu prea se împacă unele versuri din cântecele năsăudene culese de domnia sa cu Sfânta Taină a Preoției (Dar eu, mamă, nu mă-nsor/ Că de d..cu` nu mi-i dor; De te-oi căpăta la moară/ nu-i mai fi fată fecioară/ De te-oi căpăta la șes/ Nu-i mai mere cum ai mers; Oi căta femei bătrâne/ Care știu descânta bine; Popii zic că Raiu-i sfânt/Eu-mi fac raiul pe pământ etc.).
Este divorțat, dar nu recăsătorit (nu avem noi ce presupune despre ce a fost în acea familie) - a ales celibatul (aici, iarăși nu avem noi ce să presupunem); nu e singurul preot în cauză.
Nu prea se împacă o predică unui pastor penticostal într-o biserică ortodoxă, deși respectivul pastor nu a făcut vreo trimitere la cultul penticostal, s-a însemnat (cumva) cu semnul Sfintei Cruci. Sper să nu aibă continuitate așa ceva și nici revers.
Despre a merge sau nu la el la spovedit/dezlegări și alte servicii mai mult sau mai puțin liturgice, fiecare are dreptul de a alege. Și care merge la el, să ia numai ce este de folos sufletesc de la părintele Pomohaci și să păstreze legătura fiu duhovnicesc - duhovnic.
Personal, nu merg acolo, nici la alți duhovnici; am avut încercări în viață, am cerut sfaturi de la alți duhovnici (m-au sfătuit tot așa cum m-a sfătuit și duhovnicul meu). Am ajuns la concluzia că duhovnicul meu e UNUL.

Pe părintele Pomohaci (și pe nici un om) nu-l judecați, dragi creștini!!! De judecat, pe toți ne judecă bunul Dumnezeu. Mai bine rugați-vă pentru el și pentru toți cei care sunt în încercări, ispite și necazuri!
Dumnezeu să vă binecuvânteze!!!
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin!
(rugăciunea Sfântului Efrem Sirul)

Vă rog frumos să mă iertați și pe mine, păcătosul cel dintâi!

Last edited by Paduraru; 25.10.2010 at 16:41:10.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 18:54:05
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Galati
Smile

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Cine mai stie!?
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 20:00:36
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Cine mai stie!?
Exagerezi si vorbesti aberatii.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 20:20:00
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriel 30 Vezi mesajul
Exagerezi si vorbesti aberatii.
Explica-mi, te rog frumos, cu ce exagerez si care sunt aberatiile, postate de mine pana acum. Daca tu esti mai luminat, te rog frumos, lumineaza-ma si pe mine, nu ma lasa in intuneric. Iar daca n-ai s-o faci, inseamna ca te crezi prea bun decat ceilalti, intunecati ca mine si ca mandria si ingamfarea joaca in capul tau, unul din cantecele Pr. POMOHACI.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 20:26:39
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Explica-mi, te rog frumos, cu ce exagerez si care sunt aberatiile, postate de mine pana acum. Daca tu esti mai luminat, te rog frumos, lumineaza-ma si pe mine, nu ma lasa in intuneric. Iar daca n-ai s-o faci, inseamna ca te crezi prea bun decat ceilalti, intunecati ca mine si ca mandria si ingamfarea joaca in capul tau, unul din cantecele Pr. POMOHACI.
De ce ai atata ura in suflet.....? Dumnezeu sa iti dea lumina Sa si sa iti aline tulburarile sufletului tau......ma rog pentru asta.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 20:33:32
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Cred ca patriarhia nu il exclude pe acest preot deoarece avem de a face cu Oastea Domnului si il lasa pe acest preot sa se indrepte! .Sau pur si simplu are alte probleme de rezolvat.... Citind ca acest preot o da cu ghicitul in biblie si nu numai si ca vin foarte multi la el, in acel videoclip in care il vedem pe Pustan, cred ca acei oameni din biserica sunt penticostali adusi cu autocarul sau asa cum am mai zis credinciosi din Oastea Domnului!
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 20:37:34
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriel 30 Vezi mesajul
De ce ai atata ura in suflet.....? Dumnezeu sa iti dea lumina Sa si sa iti aline tulburarile sufletului tau......ma rog pentru asta.
Iti multumesc pentru ca vrei sa te rogi pentru mine, dar ce stii tu ce este in sufletul meu??
Vorbesti in nestiinta de cauza. De cand au tot postat impotriva Pr. Cristian Pomohaci, am evitat tot timpul sa postez pentru a-mi expune experienta personala cu acest parinte. Iar acum, am hotarat sa vorbesc. Care-i problema ta, in acest caz? Si unde vezi tu ura si tulburare, aparte descriere unei experiente neplacute traite cu acest om?? Da, o spun puternic si tare, sa se simta, ca sa nu pateasca si altii ca mine, care nu stiu despre ce este vorba cu acest "vazator cu duhul".
Dumnezeu sa te lumineze!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Despre parintele Cristian Pomohaci mela me Generalitati 85 30.04.2013 18:51:43
A murit Cristian Paturca antiecumenism Generalitati 43 26.01.2011 20:26:11
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37